Добрият пример! Служители на Охранителна полиция – Благоевград дежурят денонощно в парковете на града и опазват околната среда

67847997_456697281549619_6994858393387139072_n

 

За спокойствието на благоевградчани и добрия обществен ред денонощно следят пеши патрули и служители с полицейски кучета

Създадената организация на работа е по заповед на директора на ОДМВР – Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов с цел превенция на престъпността и опазване на обществения ред и сигурността на гражданите,  а също и опазване на общинската собственост.

Увеличен е броят на полицейските служители по пешеходните зони на града, като пеши патрули и полицаи със служебни кучета обхождат парковете и градските градинки, които са предпочитано място за разходка на жителите и гостите на Благоевград.

Гражданка сигнализира до екипа на „Благоевград нюз“ за това, че е забелязала полицейски служители да събират отпадъци от алеята за парк „Бачиново“.

„Останах приятно изненадана от факта, че органите на реда се грижат, както за опазването на обществения ред, така и за опазването на околната среда. Браво, наистина бях впечатлена как един полицай, докато обикаляше по алеята с полицейското си куче се наведе и събра няколко найлонови торбички и ги изхвърли в кошчето за боклук“, заяви развълнуваната благоевградчанка.

Comments

comments