Добрата новина! Събраха необходимите средства за животоспасяващата операция на Влади

d426fcd5d1ea023551e7a4b9482147f2

 

Средствата, нужни за животоспасяващата операция на благоевградчанина Владислав Кипров бяха събрани и се очаква той да замине за Хановер, Германия, където ще бъде опериран.

Предоставяме писмото, написано от семейството на Влади, които благодарят на всички дарители :

Благодарим ви добри и прекрасни хора, АНГЕЛИ на Влади!

Надеждата се върна в нашите сърца! Успяхме да съберем сумата за операцията на Влади и не можем да опишем цялата любов и благодарност, която изпитваме в сърцата си към вас! Операцията е вече платена от HelpKarma ДИРЕКТНО към болницата INI Hannover в гр. Хановер, Германия.

С ваша помощ Влади ще замине скоро и с Господ напред ще бъде опериран!

След операцията, всичко останало ще се заплаща отделно. Следоперативното лечение е възможно да бъде дълго и скъпо струващо. Първоначално обявената сума включва само операцията и двуседмичен престой в клиниката. Продължаваме да събираме средства за следоперативни изследвания, лечение и възстановителен период, които в притеснението и тревогите ни не беше включено, както по регламент, в първоначално търсената сума. Разходите и престоя в Германия също.

По наше желание, с цел пълна прозрачност, дарените средства по личната сметка на Влади ще бъдат прехвърлени в кампанията му в HelpKarma. HelpKarma ще поеме АБСОЛЮТНО всички банкови и транзакционни разходи по превода.

Чрез HelpKarma и напълно публично Влади ще плаща всички допълнителни разходи, които съпътстват неговото продължително лечение и престой в Хановер.

Сега повече от всичко Влади има нужда от спокойствие. Това спокойствие ще даде на Влади сили за предстоящата битка. Нашите приятели от HelpKarma откриват постоянна гореща линия и ще отговарят на всички въпроси свързани с лечението на Влади, 24/7. Те ще бъдат до нас през цялото време. Ако имате въпроси към Влади и/или друг член от нашето семейство, обръщайте се към HelpKarma на имейл: team@helpkarma.comили им пишете във Facebook страницата.

Още веднъж искрени благодарности на хилядите хора, които ни помогнаха и продължават да ни помагат в този труден и тежък период за нас!

Сърдечни благодарности и на всички наши приятели, на колегите от клиниката на Влади, на всички роднини и близки, които са винаги до нас!

Молим се на Бог операцията да мине успешно! Молете се и вие, мили хора!

Господ да благослови Влади и всички вас!

От семейството на Влади

 

Comments

comments