Дневен хороскоп за 8 ноември 2021

В понеделник ще усетите тежестта на новото време, в което живеете

Началото на седмицата носи нови сериозни семейни отговорности и задължения, както и окончателно приключване на възникнали вече такива. Допуснете ли тяхното отлагане отново, то през следващите три дни ще усетите тежестта на своите грешки или безотговорност. Колкото по-сериозно и отговорно се справяте със задълженията си през този месец, толкова по-леко ще ви бъде през декември, когато толкова много празници се задават.

В понеделник направете всичко според силите си (а те повярвайте ми, са неограничени) да хармонизирате отношенията си с хора от семейството, близки и далечни роднини, нови или стари приятели и познати. В понеделник ще усетите тежестта на новото време, в което живеете и новите решения, които трябва да вземете (както и тяхното изпълнение). Нищо не вещае по-лесен живот от преди, нито за тези, които нямат пари, нито за тези, които имат. И едните и другите ще носят товара на личните си проблеми, докато не се научим да постигаме баланс между материалното и духовното в живота си. С искреност и чистота в самите нас, а не като проформа.

Овен

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Не е разумно да вземате пари в заем. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днес дайте инициативата на другите.

Телец

Понеделник е успешен ден за Телците. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Предстои Ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.

Близнаци

Бъдете отговорни към своите постъпки. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания.Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен.Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Съхранявайте старателно документите и парите си. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Рак

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Парите идват и си отиват. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Днешният ден ще е подходящ да обърнете внимание какви проекти ще реализирате в  бъдеще – колкото по-творчески и оригинални са те, толкова по-добре. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Лъв

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Дева

Понеделник ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Бъдете деликатни, но твърди.

Везни

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Излизайки по-мъдри от трудностите, които Ви съпътстваха през последните дни, обнадеждено ще пристъпите към работата си. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Бъдете деликатни, но твърди.

Скорпион

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Моментът не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Стрелец

Бъдете отговорни към своите постъпки. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Мотивирани сте и работата Ви ще е с пъти по-ефективна от обикновено. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Козирог

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Намерете начин да се отпуснете.

Водолей

В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. В понеделник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Риби

В понеделник не се претоварвайте. Работата на партньорски начала утре определено няма да Ви се отдава. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Comments

comments