Дневен хороскоп за 28 октомври 2021

В четвъртък отново ще ви се наложи да промените вижданията си за различни хора или събития

Продължават промените, които се случват през октомври. Те засягат всички нас, но за всеки ще са в различна област от живота. В началото на ноември поглеждайки назад ще можете да си дадете по ясна оценка на това, което сте преживели и променили в живота си през октомври. Все още имате няколко дни да постигнете някаква стабилност в мисли, планове, решения и действия преди турбулентния ноември да заеме своето място във властта.

В четвъртък професионалните ви планове ще изискат не само по-голяма концентрация, но и нагаждане, с цел оцеляване или по-добра реализация в едно необичайно време. Днес ще бъде добре да уредите по-добре домашните си дела, особено ако имате вещи или уреди за ремонт, ако не сте подготвени добре за новия сезон или предстоят някакви промени в дома ви. Четвъртък носи важна новина или събитие свързано с момиче или с млада жена.

Овен

Днес бъдете честни към себе си – направете това, което в други моменти не ви се удава. Някои от вас обаче може да изпаднете в мрачно настроение или да ви обземат депресивни мисли. Бъдете по-внимателни какво говорите и какво правите, защото има риск да направите драма от нещо незначително.

Телец

Днес се концентрирайте върху душевните си преживявания и не се насилвайте да правите нещо, само и само всичко около вас да се случва както обикновено. В работата и у дома ще е по-добре да вършите само належащото – забравете за големите си амбиции и не се пресилвайте.

Близнаци

Днес има голяма вероятност поведението на човека до вас да ви разочарова или просто да се сблъскате с негови качества, които не одобрявате. Самите вие ще сте дистанцирани, дори студени, което едва ли ще допринася за постигането на близост. Не се самообвинявайте за това обаче – просто периодът е такъв.

Рак

Днешният ден не е подходящ за срещи и важни разговори, тъй като хората ще бъдат по-чувствителни и няма да мислят рационално. Отложете важните дела за утре и използвайте деня за занимания, в които не зависите от другите – хоби, спорт или самостоятелна работа.

Лъв

Днес е добре да обърнете внимание на здравословните си проблеми, които имат емоционални корени. За да подпомогнете изцелението, трябва да се отдадете на чувствата си и да не слагате пред себе си излишни бариери. Вътрешният ви свят днес ще има приоритет пред активността и общуването ви.

Дева

Днес ще си спестите някои проблеми, ако овладеете напористата си природа и оставите събитията да се развиват от само себе си. Нещо на пръв поглед дребно може да отключи силни емоции. Ще изпитвате желание да помагате на другите.

Везни

Днес ще реагирате по-бурно на това, което околните правят или казват, а и нищо чудно да смятате, че някой е против вас и иска да ви саботира. Не губете ценна енергия, като се опитвате да въздействате на друг човек – концентрирайте се върху себе си и върху това, което зависи от вас.

Скорпион

Днес не потискайте емоциите си, само и само да изглеждате весели или да покажете на света, че всичко е наред – оставете се на чувствата, отдайте им се: те постепенно ще отшумят. По този начин има шанс не само да се освободите от емоционалните токсини, но и да повлияете на заболявания, появили се по психологически причини.

Стрелец

Днес има вероятност да се отворят стари рани в отношенията ви с някого, да се почувствате обидени, използвани или оскърбени. Разбира се, тези чувства са си ваши и никой не може да ви съди за тях, но, ако позволите на предишни истории да определят действията ви сега, нищо чудно да сбъркате.

Козирог

Днес е възможно да се изправите пред някои предизвикателства, засягащи най-вече семейните отношения и емоционалния ви свят. Доста вероятно е у вас или у член на семейството да възникнат драми – особено ако във вашата фамилия е прието проблемите да се потулват, само и само всичко да изглежда перфектно.

Водолей

По всяка вероятност днес ще изпитвате нужда от емоционална подкрепа – ще ви подейства добре, ако прекарате повече време у дома или общувате с хора, които ви разбират. Не се опитвайте да търсите обяснение за чуждите постъпки – по всяка вероятност нещата не са такива каквито ви изглеждат.

Риби

Днес е възможно да научите добри новини, свързани с финансите ви. Денят е подходящ да вложите пари в нещо ценно: в образование и усъвършенстване, в дейност, която планирате да развивате дългосрочно.

Comments

comments