Дневен хороскоп за 24 ноември

0b53bb4f84f9488f4e3edace1f9b0659

Овен: Тази неделя не се колебайте да сте по-добри от обикновено. Ако се замислите – няма какво да губите. Може само да спечелите.

Телец: Не оставяйте на другите да вземат решения вместо вас. Имате много възможности да покажете и докажете правотата си.

Близнаци: Днес не отлагайте нещата, които сте решили да свършите. по-късно ще съжалявате, че сте загубили времето си, а скоро няма да имате възможност да ги довършите.

Рак: Пазете се от тъжни мисли. Сега няма място за тях. Под цялото това слънце е просто грехота да не се посветите на положителни желания за бъдещето.

Лъв: През този ден не бързайте да обяснявате на хората това, което не разбират. Оставете им малко време за размисъл и само в краен случай подсказвайте.

Дева: Това е ден за битки и за победи, но като използвайте само мирни средства. Блага дума и усмивка ще ви свършат работа повече от всички оръжия- не го забравяйте.

Везни: Сега не е момент за разточителство. Скоро може да излезе възможност да заминете на приятно място. Тогава ще имате нужда от повече средства. Пестете!

Скорпион: Не е ден за откровения. Изиграйте картите си, както на вас ви харесва. Сметки ще разчиствате после и то само ако има неуредени.

Стрелец Това е ден, в който трябва да се раздадете за хората, които обичате. Не правете сметки. Много често те излизат криви. Просто действайте от сърце.

Козирог: През този ден е много важно да сте себе си. Само това си заслужава. Обстоятелствата са различни, но ние сме такива, каквито сме и само това има значение.

Водолей: Тази неделя бъдете не пренебрегвайте идеите си. Те не случайно се появяват. Ако не може да ги въплътите в действия ги превърнете в изкуство. Вие знаете как.

Риби: Днес  може да бъдете доволни от себе си. Заемете се с дейност, която ще обогати знанията и уменията ви. Очакват ви открития.

Comments

comments