Дневен хороскоп за 22 декември

зодии-хороскопи-3-1

Овен Денят е добър за прекарване вкъщи, но вас ще ви тегли навън. Ако не може да устоите на това си желание вземете семейството си в пътуването.

Телец Усмихнете се и денят ще премине добре. С положителната си настройка може дори да привлечете и приятна изненада за себе си.

Близнаци Очаквайте изненадваща възможност, въпреки че денят е почивен. Това може да бъде осъзнаване за нова възможност за бизнес от занимание, което до момента се правили само за удоволствие.

Рак Денят е добър за прочистване на организма. Пригответе си лека храна в малки количества. Пийте лимонов сок. Не забравяйте и за ябълките.

Лъв Днес се опитайте да изхвърлите мислите за работа от главата си. Ако обаче не се получи и някаква несвършена работа ви притеснява – отдайте ѝ се! Непременно намерете време и за семейството си вечерта.

Дева Светъл ден, както и състоянието на душата ви. Обадете се на онзи приятел,  на когото отдавна се каните да се обадите. Звездите ви обещават топла и незабравима среща.

Везни Трябва да отдадете дължимото на ваш близък. Направили са прекалено много за вас. Дайте си сметка с какво точно сте се отблагодарили вие. Не оставайте длъжни.

Скорпион Добър ден, като предимство ще ви даде спокойствието, с което ще сте надарени. Прекрасен ден за споделяне на семейното щастие.

Стрелец Тази неделя ще получите неочакван подарък. Покажете, че оценявате жеста високо, дори да нямате възможност да отвърнете със същото.

Козирог Ден за пълно спокойствие. Не се опитвайте да разрешавате проблеми. Бягайте от споровете.

Водолей Опитайте се да влезете в кожата на другите. Ще трябва да направите компромис, за да запазите щастието си.

Риби Днес не си поставяйте съществени задачи. Отпуснете се пред телевизора или в леглото с книга в ръка. Изключете телефона.

Comments

comments