Дневен хороскоп за 23 ноември 2021

Енергиите са много променливи и в много от случаите те определят нашето поведение и реакциите на ставащото. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите. Утре е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Овен

Бъдете по-резервирани, когато изразявате своето мнение. Подбирайте внимателно думите си. Не забравяйте да бъдете отворени за други гледни точки, когато става въпрос за решаване на проблеми. Съгласуването на двете е трудна, но не и невъзможна задача.

Телец

Ако имате важни бизнес срещи и преговори, по-добре е да ги отложите. Сведете контактите си до минимум. Не пренебрегвайте мнението на другите и се съобразявайте с това на близките ви. Оздравителните процедури проведени в този период ще дадат добри резултати.

Близнаци

Днес не сте особено ентусиазирани за работа, но продължавате да я вършите с примирение. Снижена е обичайната ви динамичност. Внимавайте при решаването на финансовите въпроси и с оперирането на парични средства.

Рак

Емоциите ви са интензивни, въображението работи на пълни обороти. Отвътре ви се надига чувството на неудовлетвореност, но не можете точно да го конкретизирате. Важно е да останете спокойни: рискувате да допуснете сериозни грешки, ако се оставите на емоциите или вземате важни решения под влиянието на импулсивни желания.

Лъв

Моментът не е подходящ да вземате важни решения. По-добре малко да почакате. Ако имате някои съмнения, споделете мислите си с човек, на когото имате доверие. Някои обстоятелства ще помогнат за сформирането на нов мироглед.

Дева

Денят може да е малко стресиращ за някои. Пред вас стоят две възможности и на вас ви е трудно да направите избор. Придържайте се към по-реалистичен и практически подход към живота. Възможни проблеми с храносмилателната система.

Везни

Многото работата и задължения, може да ви оставят чувството, че сякаш ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите ви. Скоро обаче ще си възвърнете фокуса и ще продължите напред.

Скорпион

Днес се чувствате твърде емоционални, лесно се обиждате и имате променливи настроения. Повишената ви уязвимост ще ви подтиква да страните от другите. Тези настроения са само временни. Съвсем скоро всичко това ще отмине.

Стрелец

Фокусирайте се върху определянето на основните цели и програмата за тяхното постигане. Натрупаните дела не отлагайте повече, ако имате възможност ги довършете. Дръжте емоциите под контрол. Ако не бързате, ще решите всички противоречия.

Козирог

Днес Луната ви подтиква да изследвате вашия вътрешен свят. В този ден е полезно да сте малко по-мълчаливи. Опитайте се да останете сами за известно време, ще забележите как се подобрява вашето самочувствие след това.

Водолей

Може би някой около вас ще се опита да ви окаже натиск, опитвайки се да ви вменява чувство за вина. Бъдете нащрек и не допускайте да ви манипулират. Не трябва да жертвате вашите интереси, поставяйки нуждите на някой друг над вашите.

Риби

Днес избягвайте да се занимавате с по-сложни задачи. Внимавайте повече при работа с документи. Обръщайте внимание на всеки детайл. Не вярвайте на обещания и проверявайте цялата информация. Заемете се с възстановяване на душевното спокойствие.

Comments

comments