Дневен хороскоп за 2 декември 2020

Сряда ще бъде един интересен ден, тъй като ще бъде под влиянието на три интересни тенденции: благост, благородство, търпение. Ще можете ли да усетите тяхното влияние? Ще може ли да дадете израз на тези влияния в собствените си действия? Трудна, но възможна задача, особено за тези от вас, за които духовното израстване е приоритет.

Днес може да намерите решение на неща, които са ви създавали страх и напрежение през последните дни и седмици, но използвайте силата на горепосочените енергии. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване по семейни причини или с приятели. Една среща или гостуване в дома ви може да се отложи или вие самите ще търсите начин да го приключите по-бързо като ангажимент.

Днес избягвайте да се ангажират с важни разговори, споразумения или съдебни действия свързани с имот или с вещи. Неприятна новина свързана с жена може да разстрои мнозина от вас.

Овен

Днес може да се наложи да се сблъскате с нечий непроницаем егоизъм. Няма да можете да промените нищо, така че не губете от нервите и времето си.

Телец

Това е ден, който може да превърнете в красив спомен. За целта ще трябва да положите усилия – всичко ще си заслужава.

Близнаци

Днес ще бъдете в креативно настроение. Ако имате късмет вашите идея ще бъдат забелязан и високо оценени.

Рак

Това е ден, в който една неподходяща дума може да предизвика сериозни неразбирателства. Бъдете внимателни.

Лъв

Тази сряда ще имате много идеи, но повечето от тях, засега не са възможни. Засега се задоволете само с това да ги опишете.

Дева

През този ден бъдете по-уверени от обикновено. Идеите ви ще бъдат подлагани на критика, но това не трябва да ви отказва.

Везни

Тази сряда ще може да си отдъхнете от сериозни притеснения. Помислете какви дейности да включите в ежедневието си, за да се разтоварите.

Скорпион

Тази сряда не се товарете с излишни обиди. Нечие мнение може да ви засегне, а целта съвсем няма да е такава.

Стрелец

Днес се пазете от хора, които са прекалено доброжелателни към вас. Не всичко, което блести е злато!

Козирог

Това е ден, в който да наблегнете на физическата дейност. Имате нужда да повишите тонуса си.

Водолей

Днес изберете ролята на слушател и наблюдател. Да сте в центъра на вниманието сега не ви е необходимо.

Риби

Това е ден, в който да не се заемате с допълнителна дейности. Рискувате да се претоварите и много от предните ви задачи да останат недовършени.

Comments

comments