Дневен хороскоп за 2 април

horoskop1

ОВЕН

Във вторник успехите на мнозина от вас продължават, но сега трябва да бъдете по-умерени и по-въздържани в действията си и да се разграничавате от всякакъв вид неконвенциални постъпки. За повечето от Овен денят се свързва с професионални новости. Ще имате разногласия при деловите си контакти.

ТЕЛЕЦ

Денят ще донесе успешно развитие в делови и личен план. Очаквайте придобивки по финансова линия, като при някои те са свързани с деловия израз, а за други – с обществени ангажименти. Без чужда намеса няма да можете да разрешите проблемите, които ви гнетят във вторник. Разчитайте на приятел.

БЛИЗНАЦИ

При повечето от вас личните проблеми не търпят отлагане и трябва още сега да се заемете с решаването им. Постижението не е трудно, но пълнота по въпроса ще имате след няколко дни. Очакват ви придобивки, свързани с личните ви действия. Затормозено е общуването ви с администрации. Бъдете прецизни!

РАК

Във вторник вие проявявате известна недостатъчност в мислене и действия и това ви води до извода, че сега не можете да се справите сами с проблемите. Потърсете приятелска помощ или тази на колегите ви, която сега ще бъде безкористно отправена към вас. Прибързвате в много от действията си.

ЛЪВ

Ритъмът на действия ви увлича и сега някои от вас бързат в изявата си, без дори да се замислят, че това е най-добрият начин да пропуснат важни неща и в крайна сметка да не завършат с необходимата пълнота делата си. Имате доста психическа енергия и здрав разсъдък, за да допускате наивни грешки.

ДЕВА

Девите са достатъчно активни във вторник и при това с твърди възможности за реализиране на успехи в професионалната или личната сфера на живота си. С повече трудности се характеризират дела, свързани с финанси. Бъдете деликатни и не повдигайте парливи проблеми. По-добре се отдайте на почивката!

ВЕЗНИ

Вторник е неприятен ден за Везните по няколко причини. Едни от вас са изправени пред проблеми, за чието разрешение трябва още в момента да действат. Ще ви се наложи да бъдете по-активни днес, но за сметка на това ще постигнете пълно разрешение на всички належащи въпроси. Бъдете търпеливи и ще успеете!

СКОРПИОН

Във вторник Скорпионите са разумни, за да хабят усилията си напразно, действайки прибързано под диктовка на психическо напрежение. Сега то у вас е голямо, но реализацията ви изисква съблюдаване на действията в синхрон с обстановката. При мнозина не липсват условия за избор. Бъдете предприемчиви!

СТРЕЛЕЦ

Доста енергични са Стрелците, но сега можете да разчитате единствено на професионални успехи. Известни възможности се откриват в сферата на финансите. Някои от вас са изправени пред невъзможност да бъдат активни, но това се дължи на психическата ви затормозеност. Не се подвеждайте по приятелски съвети! Много от вас днес ще бъдат отегчени от близки хора и ще последват конфронтации.

КОЗИРОГ

Днес е характерна активност, която при някои е делова, а за други – любовна. Вие изключително рядко обръщате гръб на задълженията си и ги заменяте с лични предпочитания, а днес именно това ще предпочетeтe. За някои от вас вторник се характеризира с някои професионални проблеми. Не им се оставайте! Разчитайте на собствените си възможности.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите започват в хармонично равновесие деня. Приповдигнато е настроението ви, окрилени сте от любовни контакти, което сега напълно ви задоволява. По тази причина ще бъдeтe доста разсеяни на работното си място и задачи, с които лесно сте се справяли, сега ще бъдат трудно постижими. Бъдете търпеливи!

РИБИ

Във вторник Рибите ще действат хаотично и прибързано. Най-неприятно ще се развият действията на бизнесмените и в много случаи сами ще бъдете виновни за застоя на делата си. Други от Риби сега се нуждаят от спешна приятелска подкрепа. Не проявявайте егоизъм в любовта, оставете се в ръцете на любимия.

Comments

comments