Ето какво вещаят звездите в Деня на детето

horoskop


Овен
През този ден не забравяйте детето в себе си. Похвалете го, поощрете го и му позволете да порасне, но с много любов.
Телец
Няма нищо лошо и срамно в това да се включите в детския празник, макар отдавна да сте пораснали. Не забравяйте да се обадите на родителите си.
Близнаци
Направете деня незабравим за вашите деца или тези на ваши близки. Веселете се заедно с тях и се върнете към безгрижността на детството.
Рак
Тази събота ще имате шанса да се забавлявате по ваш вкус. За да е перфектно всичко – обкръжете се с хора, които имат сходни на вашите интереси.
Лъв
Тази събота е много важно да избягате от града. Няма да можете да се отпуснете и да си починете, ако обстановката по всичко напомня на тази от работната седмица.
Дева
Тази събота си поставете високи цели за постигане в личния живот. Ще се учудите с каква лекота ще ги преминете. Везни
Тази събота поставете себе си на първо място. Имате нужда да си починете, поглезите и всичко останало, което ще ви се отрази добре.
Скорпион
Тази събота не бягайте от покана на приятели за излизане. Много вероятно е да пропуснете сериозно приключение. Стрелец
Тази събота ще бъде ново начало за вас. Предстои ви запознаване с нови дейности, които да ви помогнат във вашето израстване.
Козирог
Тази събота не се колебайте да помогнете на приятел дори с цената на личното ви време. След време отплатата ще бъде голяма.
Водолей
Тази събота не оставайте сами. Ако нямате уговорка излезте на дълга разходка. Очаква ви приятна среща.
Риби
Тази събота може да сте малко по-отнесени от обикновено. Все пак от време на време обръщайте внимание на околните, колкото да няма обидени.

Comments

comments