Дневен хороскоп за 18 ноември 2021

Енергийно силен ден

Използвайте го за смели и важни начинания и завършете всички сериозни дела, започнати по-рано. Работата, която започва днес, ще бъде реализирана напълно. Днес имате възможност да коригирате и променяте плановете си. Не давайте обещания, ако не сте готови да ги изпълните.

Избягвайте пасивния начин на живот. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Физическата работа и действия са полезни. Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци.

След 16:40 часа енергията се променя. Пазете се от инциденти, травми, кавги. Не вземайте прибързани решения, първо „премерете седем пъти“. Мислите трябва да бъдат контролирани, да се говори по-малко, да не се хвърлят думи на вятъра.

Овен

Избягвайте да се увличате в грешките на другите, тъй като не виждате цялата картина. Най-лесно днес е да влезете в конфронтации. Също трябва да сте по-внимателни и съсредоточени, когато шофирате или работите с опасни машини.

Телец

От една страна може да не искате много от другите, склонни сте да се справяте с личните си нужди и стремежи сами, а от друга страна с противоположните сили Марс-Уран имате проблеми, свързани или с лични, или професионални отношения.

Близнаци

Може да видите нещо, което ви дразни, но не бързайте със заключенията и не започвайте да изказвате мислите си за другите тук-там, без да сте сигурни, че имате правилното мнение, особено на работното място.

Рак

Може да се почувствате ядосани, потиснати, онеправдани, но не е подходящ ден да се направи нещо по въпроса. Опитайте се да бъдете спокойни и здравомислещи, не се поддавайте на напрежение и не губете самочувствието си.

Лъв – Днес има допълнително натоварване през деня поради опозицията Марс-Уран, която засяга предимно всички, най-вече чието Слънце, Луна или Асцендент е от 10 до 14 градуса Лъв. По-склонни сте към конфронтация, било с партньора си, колега, приятел или с хора от семейната ви среда. Колкото и да сте ядосани, опитайте се да се държите спокойно.

Дева 

Пълни сте с много интересни идеи и планове. Това е страхотно, но звездите ви предупреждават, че може да се сблъскате със сериозни препятствия. Изобщо не се обезсърчавайте. Дръжте се така, сякаш всичко е наред.

Везни 

Бъдете по-малко нервни и не обръщайте такова голямо внимание на житейските неприятности. Научете се да намирате плюсове във всичко, което ви се случва и контролирайте емоциите си.

Скорпион

Звездите ви съветват да мислите повече за себе си, а не за другите. Не се опитвайте да помогнете на всички, които познавате, забравяйки и пренебрегвайки собствените си нужди и планове.

Стрелец

Днес ще имате чудесна възможност да разширите хоризонтите си. Препоръчително е да прекарате вечерта с любим човек. Поглезете се взаимно и не забравяйте да споделите чувствата си. Направете приятна изненада.

Козирог 

Денят ще мине както обикновено, но това не е причина да се отказвате от възможностите, които се появяват – не пренебрегвайте интересните оферти. Следобедът ще ви даде шанс да подобрите личните си отношения.

Водолей

Днес много представители на знака ще бъдат склонни да извършват необмислени действия. Звездите не одобряват бързането ви и ви съветват повече да внимавате – може да изпаднете в трудна ситуация.

Риби

Днес мнозина от вас ще бъдат изправени пред труден избор. Отделете време да се посъветвате и не вземайте решения без да се консултирате с вашите близки. Няма да можете да се отпуснете, защото имате много неща за вършене.

Comments

comments