Дневен хороскоп за 9 ноември 2021

 

Ден на благодат и любов

Подходящ е за даване на прошка. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Нараства възможността да се материализират идеите, а също така има и възможности за разширение на контактите.

Открива се канал за непосредствена връзка с висшите закони. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация.

Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Полезна е дихателната гимнастика и процедури по подмладяване. Днес не си давайте на никого личните вещи. Счита се, че човекът на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета и те ще изтекат като вода. Добре е да видите бели облаци, да чуете камбанен звън.

След 19:52 часа Луната излиза на празен ход.

Овен

Лесно можете да вдъхновите човек, но също така е лесно да нараните чувствата и да обидите, така че се отнасяйте към другите с разбиране. Старайте се да се държите правилно, без да причинявате нежелани емоции у никого.

Телец

Днес запрятайте ръкави и се хващайте на работа. Не се притеснявайте от нищо, всичко ще е наред. Смело приемайте предизвикателствата. Вашата практичност, разумност и ефективност ще ви помогнат.

Близнаци

Ситуациите от днешния ден ще ви позволят да погледнете нещата реалистично, правилно да прецените възможностите си, както и какво се случва около вас. Вие сте стриктни както към другите, така и към себе си.

Рак

Проявете цялата си отговорност в работата си. Втората половина на деня е благоприятна за решаване на важни въпроси, ако можете да ограничите желанието да се справите с много проблеми наведнъж.

Лъв

Възможно е да възникнат някои недоразумения, неприятни моменти, които да ви попречат да завършите делата си навреме. Старайте се да не се ядосвате. Тези, които запазят самообладание, са склонни да успяват по-бързо.

Дева

Умеете да вземате разумни и целенасочени решения и да намирате правилния подход за действие. Обмисляйте важните неща спокойно, внимателно и така ще преодолеете всякакви последици, преди да ги приложите на практика.

Везни

Работите ви започват да се движат в положителна посока. Подходящо време е за анализ на събитията. Ще срещнете съблазнителни възможности и ще трябва да избирате между желанието да запазите всичко, както и желанието да преминете към следващото ниво.

Скорпион

Денят няма да е лесен, но е малко вероятно да се стигне до сериозни проблеми. Често интуицията ви подсказва как да действате най-добре. Възможно е да се появят незначителни разногласия с някой от близките ви.

Стрелец 

Възползвайте се от момента, за да реорганизирате добре идеите си или да изработите стратегия, която ви позволява да разширите хоризонтите си. Не пренебрегвайте грижите за себе си и поддържайте балансирана диета.

Козирог

Възможно е да възникнат двусмислени ситуации, но много от проблемите ще бъдат решени по-късно от самосебе си и скоро ще загубят значение. Не всичко е толкова сложно и объркващо, колкото изглежда на пръв поглед.

Водолей 

Старайте се да изпълнявате задълженията си без да давате вдъхновение на фантазиите и подхождайте към задачите си с пълна отговорност. Ще се проявите като истински оратори и лесно ще убедите хората да ви следват.

Риби

Днес ще имате шанс да обърнете някаква ситуация в своя полза и изгода. Дори ако обстоятелства не ви благоприятстват и има усложнения, ще имате възможности да насочите нещата в посоката, в която искате.

Comments

comments