Дневен хороскоп за 29 октомври 2021

В петък използвайте работещите институции за да разрешите свои финансови проблеми или дела

Ще имате възможност да постигнете успехи във важни за вас дела, но организационната работа по тях вече трябва да е свършена. В петък ще общувате с повече хора, ще разменяте повече съобщения или ще имате повече телефонни разговори. Възможно е уреждане на финансов документ или договор, който ще ви даде някаква сигурност или надежда за бъдещето ви.

Петък може да се запомни с важно събитие или преживяване свързано с момче или с млад мъж.

Мнозина ще предпочетат да прекарат вечерта с приятели в домашна обстановка или някъде навън, ако обстоятелствата, където живеете позволяват това.

Овен

Днес има вероятност да изпаднете в крайност – и за доброто, и за лошото. Ако ви е тъжно, ще ви се стори, че по-зле не би могло да бъде; ако обаче сте на крилете на щастието, ще си мислите, че сте непобедими. И в двата случая ще преувеличавате и нищо чудно събитията да ви отрезвят.

Телец

Днес ще бъдете подвластни на променливи настроения, а нищо чудно и да ви обхване необяснима тъга. Споделете какво ви мъчи в разговор с приятел или с друг близък човек – това може да ви помогне да се справите.

Близнаци

Днес по-добре не се пресилвайте и си почивайте повече, но ако ще вършите нещо важно, направете го възможно най-рано през деня – следобед има вероятност да срещнете пречки или просто да ви липсва енергия. Не позволявайте на страховете да ви саботират да направите нещо, което искате.

Рак

Днешният ден не е подходящ за срещи и важни разговори, тъй като хората ще бъдат по-чувствителни и няма да мислят рационално. Отложете важните дела за утре и използвайте деня за занимания, в които не зависите от другите – хоби, спорт или самостоятелна работа.

Лъв

Днес усилията ви за физическо или емоционално изцеление ще бъдат особено ефективни. Така че, ако имате потребност да се запишете на йога, да посетите лекар хомеопат или психотерапевт, сега е моментът да се престрашите и да потърсите своя лечител. Внимавайте с консумацията на алкохол, за да не си докарате проблеми.

Дева

Днес ще имате много енергия, а обхване ли ви ентусиазъм да направите нещо, всичко друго ще остане на заден план. Спокойствието и еднообразието ще ви отегчават, така че по-добре бягайте от тях. Чудесен ден за нови начинания, особено в областта на бизнеса и финансите.

Везни

Днес препоръката към вас е да не се опитвате да спирате промени, които вече са назрели. Събитията ще ви подскажат как да действате, ако в живота ви е дошъл моментът за раздяла или е станало наложително да се направи някаква реформа – по всяка вероятност опитите да се противопоставяте ще бъдат обречени на неуспех.

Скорпион

В сравнение с изминалите дни днес ще бъдете по-наясно със себе си. Потърсете положителното дори в неприятни на пръв поглед събития – така ще има шанс да извлечете някаква поука за себе си. Ако сте обвързани, може да поискате да обсъдите нещо важно с човека до себе си.

Стрелец

Днес ще изпитвате силно желание да помагате на другите. Това е чудесно, но, ако се раздавате с очакването да получите нещо в замяна, може да останете разочаровани. Не правете неща, за които не са ви помолили, за да не станете досадни.

Козирог

Днес ще реагирате остро на всеки, който не е на едно мнение с вас или не ви засвидетелства вниманието, което смятате, че заслужавате. Опитайте се все пак да овладявате огнените си страсти и да не си го изкарвате на околните.

Водолей

Днес ще имате повече енергия за работа в сравнение с вчера, но за съжаление е възможно да се сблъскате с проблеми във взаимоотношенията – личните или служебните. Вашата искреност може и да не се хареса на околните, защото ще чуят неща, които няма да са им приятни.

Риби

Днешният ден е много подходящ за нови начинания, свързани с финанси и с бизнес, особено ако в тях има творчески елементи или грижа за благото на повече хора. Ако сте човек на изкуството или сте създали някакъв продукт, може да очаквате парични постъпления.

 

Comments

comments