Дневен хороскоп за 19 януари

1200x1200_PI_horoscope._SX970._CB488496935_._SX970_.png

Ден за размишления, медитация, самовглъбяване, пасивност. Ден, посветен на вътрешния мир на човека. Вслушайте се във вътрешния си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили.

Не е толкова важен видът на дейностите, които се извършват, колкото темпът на работа. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разум да се влага.  Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията.

Намалете общуването и активността. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите. Активните дела няма да донесат сега положителен резултат, но могат да нарушат вашето равновесие и спокойствие, затова е добре да прекарате деня тихо и да го посветите на себе си.

Овен – Първата половина на деня ще бъде по-трудна. Ще бъдете емоционално нестабилни, може да се ядосвате за дреболии, което заплашва с кавга хората, които обичате. Следобед ситуацията ще се подобри и ще се почувствате много по-добре и по-спокойно.

Телец – Пасивен, съзерцателен ден. Благоприятни са уединението и фокусирането върху духовните проблеми. Втората половина на деня е най-добре да е посветена на почивка, като се избягват претоварвания както във физически, така и в емоционален план.

Близнаци – Днес няма да се случи нищо ярко и значимо. Насладете се на спокоен и равномерен начин на живот. Чувствате, че сте готови да вземете някои важни решения. Ако изведнъж трябва да излезете със собствените си инициативи, тогава проявете смелост.

Рак –Малко вероятно е денят да премине без притеснения, но като цяло ще бъде благоприятен. Старайте се да разчитате повече на собствените си сили, отколкото на другите, така ще избегне разочарованието.

Лъв – Емоционално опасен ден. Отменете срещите и прекарайте този ден у дома, обърнете внимание на семейството. Вашето търпение и такт ще ви помогнат да създадете атмосфера на доверие, комфорт и топлина. Не забравяйте за добрата почивка, която ще ви бъде от полза.

Дева –В този ден сте склонни да се изнервяте за дребни неща. Успокойте се! На вашия хоризонт няма тъмни облаци. И помнете: всички препятствия са преодолими. Важно е да не се съмнявате в това: успехът ще зависи от това колко сте самоуверени.

Везни –Прогонете съмненията, ако са се заселили в душата ви. В отношенията с втората половинка има надежда за взаимно разбиране. Старайте се да поддържате този крехък баланс. Нови контакти е добре да избягвате.

Скорпион –Има шанс да намерите отговори на въпроси, които ви притесняват напоследък. Може да има разногласия с роднините, но няма да допуснете сериозни кавги и бързо ще сложите край на споровете. Обсъждането на важни въпроси трябва да се отложи днес.

Стрелец – Пасивен, съзерцателен ден.  Обърнете внимание на собственото си здраве. Препоръчва се да се намали активността, по-често да излизате на чист въздух. Импулсивността и бързината при вземането на решения е противопоказана.

Козирог –Конструктивният диалог е по-добър от упреците и обвиненията. Струва си да си спомните това в процеса на изясняване на отношенията. Най-доброто оръжие е дипломацията и търпението.

Водолей –Възможни са промени към по-добро във взаимоотношенията с любимите хора. Денят е подходящ за обсъждане на скорошни проблеми. Със сигурност ще намерите начин да ги разрешите така, че всички да са доволни и щастливи.

Риби – Ще имате твърде много работа, но със сигурност ще се справите, защото осъзнавате, че всичко трябва да се свърши навреме. От гледна точка на личните отношения денят е благоприятен, разбирате се добре с близките и лесно печелите симпатиите на нови приятели.

 

Източник: tribune.bg

Comments

comments