Дневен хороскоп за 18-ти май

хороскоп


Овен
Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти.Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Телец

Съботата ще блести с особен успех за Телците. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Близнаци

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. В събота добре ще Ви се отразява плуването. Харчите пари за лични неща. В утрешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Събота със сигурност ще бъде доста успешен.

Рак

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Лъв

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Утрешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Бъдете борбени.

Дева

В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Събота е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете дипломатични и тактични, Деви.

Везни

Събота ще сблъска много от представителите на Везни с нови преживявания. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Бъдете внимателни в действията си.

Скорпион

В събота не се претоварвайте. Утре може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Утре е по-добре да не пътувате.

Стрелец

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Козирог

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирозите. Ярки любовни постижения. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. Утре Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Водолей

Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. събота посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Утрешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Риби

Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. В събота добре ще Ви се отразява плуването. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Comments

comments