Дневен хороскоп за 12 юли

flirt

Овен-За да ви се усмихнат другите първо вие трябва да се усмихвате на тях. През този ден не забравяйте това правило за баланса, което работи без грешка.

Телец-Това е ден, в който трябва да бъдете внимателни в приема на напитки и храна, особено ако сте на морето. Най-безопасно ще бъде ако приготвите  храната си сами. Обърнете внимание на качеството на продуктите.

Близнаци-Пътят към успеха не е равен и днес ще ви се наложи да преодолеете някои препятствия. Изберете любимата си музика, така ще преодолеете всичко по-лесно и приятно.

Рак-Това е ден, в който ще се чудите какво сте заслужили щастието си. Докато търсите отговора на този въпрос може да пропуснете редица щастливи моменти. Не се ограничавайте сами.

Лъв-През този ден ще получите повече, отколкото сте очаквали. Не проявявайте излишна скромност, всичко което имате ще го заслужили. Благодарете и продължете напред.

Дева-Това е ден пълен с неизвестности. Вашата задача да правите каквото трябва, а Нека става каквото ще. Поне съвестта ви ще чиста.

Везни-Не забравяйте това, което другите са направили за вас. Може да има недоволство в семейството. Намерете правилния начин да се справите със ситуацията без обвинения.

Скорпион-Тепърва ще се учудвате на какво сте способни. Това е ден, в който ще разберете,че може да си поставяте все по-високи цели, които ще преодолявате с лекота.

Стрелец-Обадете се на ваши роднини, ако отдавна не сте ги чували. Не отказвайте, ако ви поканят да гостувате. Времето, в което и вие ще сте в такова положение не е много далеч.

Козирог-Бъдете честни със себе си, за да може да получите това, което искате. Завишените представи може да доведат до получаване по-малко. Не си заслужава разочарованието.

Водолей-Това е ден за борба със самите вас. Бъдете напълно искрени със себе си. Времето, което бихте загубили в нереална оценка би било важно за ваши други дейности.

Риби-През този ден се пазете от грешни представи и лъжливи предложения. Стъпете здраво на земята и си задайте въпроса от какво точно имате нужда, а не се водете от амбиции. 


 

 

 

 

Comments

comments