Дневен хороскоп за 1 ноември 2021

 

В понеделник намерете баланс между материалните и духовните приоритети в живота си

И ето отваряме вратите на един нов месец, който ще протече много интензивно, напрегнато, с оживена политическа дейност не само на локално, но и на световно ниво.

Важна роля в съзнанието на хората ще изиграят тяхната религиозна принадлежност, вярванията, които имат в някаква личност, доктрина или идея. Изпитанията през, които хората ще преминат през този месец ще засилят желанието за възраждане на истинските ценности, на здравословния начин на живот в по-голяма хармония с природата.

През първия ден на този месец ще сте оптимисти, изпълнени с желание да постигнете конкретни, значими неща през следващите 30 дни.

Утре може да поставите едно добро начало на различни свои начинания и идеи, за които сте се подготвили добре през изминалите седмици или месеци. В понеделник ще бъде важно да съумеете и мнозина ще се справят добре в търсенето на баланс между материалните и духовните приоритети в живота си.

Овен

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Овни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след утрешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас.Просто всичко, което ще Ви се случи утре ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Объркани сте емоционално. Близките също желаят да им отделите от времето си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Телец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Близнаци

Понеделник ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Днешният ден ще е неблагоприятен за активна работа. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще е печеливш. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Рак

Понеделник ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. В интимния живот емоциите са смесени. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Лъв

Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Бъдете дипломатични и тактични, Лъвове.

Дева

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Очакват Ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Везни

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Не се притеснявайте да се обърнете към колегите си, ако сте на работа и Ви е необходима тяхната помощ. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Скорпион

В понеделник за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Време е да се  погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Стрелец

Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Козирог

Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Днешният ден ще е подходящ да обърнете внимание какви проекти ще реализирате в  бъдеще – колкото по-творчески и оригинални са те, толкова по-добре. Грижете се за спокойствието си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Парите придобиват друг смисъл за вас. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Водолей

Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Динамиката на утрешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви утре. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Риби

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството.Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Не прекалявайте с похапването. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Comments

comments