Дневен хороскоп 3 октомври

0-0-.-0-.

В сряда ще имате повече задачи или общи действия с жена от семейството или от кръга ви роднини.

Мнозина ще преживеят важно събитие свързано с дъщеря или внучка. Тревогите в дома ви ще възникнат внезапно (където има такива). Тези неща днес не могат да бъдат предсказани. Сряда ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с мъж от друго населено място, който е ваш приятел или познат.

Днес късмет ще бъде даден на младите мъже родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Бъдете все пак разумни!

Овен

Нека девизът на този ден бъде сдържаност на чувствата и емоциите. Вашите отношения в семейството са изключително топли и доверителни. Ако по-рано е имало напрежение между вас и вашите роднини, сега те са вече в миналото.

Не се захващайте за няколко неща едновременно, иначе няма да можете да завършите нито едно.

При нужда не се стеснявайте да вземете пари назаем.

Телец

Днес се постарайте да се държите сдържано – не се увличайте по примамливите предложения и избягвайте случайните познанства. Несъгласие или скарване с близкия човек може да прерасне в скандал.

Вероятно е по независещи от вас причини да изпуснете изгодна поръчка.

Не е изключено да ви се наложи да се сблъскате с дребни финансови проблеми и домашни грижи.

Близнаци

Жизненият ви потенциал започва да расте, което влияе на усилването на сексуалната ви енергия и личното обаяние. През втората половина на деня семейните проблеми излизат на преден план, отнемат много сили и водят до разходи.

За да задържат сполуката, много Близнаци трябва да побързат да определят границите на своите достижения, да се укрепят на завоюваните позиции и да се стараят да не допускат на своята територия суетни, завистливи и агресивни хора.

Не трябва да посвещавате странични хора във финансовите си дела.

Рак

Възможно е силно да преувеличавате възникналия проблем в любовните отношения. Днес ви се предоставя прекрасната възможност да действате, оставайки в сянка и да разобличавате тайните замисли и интриги против вас.

Денят е благоприятен за получаването на информация и обмяната на опит. Пропуските и грешките ви струват скъпо.

Лъв

Вашата мнителност и желанието да проникнете на всяка цена в същността на нещата може да доведе до печал и разочарования. Вероятно под външната почтеност на новите ви приятели се скрива измама и предателство.

Началото на деня може да донесе неприятно известие, свързано с измама или неизпълнение на задължения от страна на партньорите.

Трябва активно да търсите нови източници на доходи, но при това избягвайте съмнителните предложения – възможни са измама или тайна корист.

Дева

В любовните отношения са възможни дребни неприятности. Звездите ви съветват да запазите присъщото ви равновесие и непоколебимост. Възможни са реорганизация на производството или разногласия с началството.

Усмирете желанията си и не бързайте – новите контакти създават в бъдеще много проблеми.

Везни

Не задържайте в себе си най-добрите си подбуди. Възможно е днес Везните да бъдат необикновено, понякога абсурдно, честни. Областта, в която днес е трудно да се съперничи на Везните е изкуството.

Възможно е покровителството на влиятелно лице, което да ви позволи да си създадете стартова площадка за излитане.

Скорпион

Възможно е неувереността в собствените сили да ви подведе. Това се отразява на любовните ви отношения и на ситуацията в семейството. Трябва постепенно да се настройвате към положителните промени в живота си.

Старайте се да бъдете общителни и увлекателни събеседници. Ако имате претенции към началството или колегите, трябва добре да ги обмислите, а след това спокойно да ги обсъдите.

Възможно е те да са имали смътна представа за вашите цели и средствата за тяхното постигане. Не възприемайте твърде емоционално успехите в кариерата си и бъдете нащрек.

Стрелец

Не се опитвайте да се измъкнете от решаването на дълбоките вътрешни противоречия. През този ден Стрелците могат да се сблъскат с противопоставянето на околните.

Нужно е да си направите изводите и най-накрая да завършите начинанията, започнати още през миналия месец.

Операциите с недвижими имоти може да донесат доходи.

Козирог

Този ден е началото на труден и противоречив период, когато отношенията с избраника се проверяват на устойчивост и се нуждаят от преоценка. Вероятно е да се наложи да отстоявате своите принципи, да защитавате своя проект или идея.

Засилва се противопоставянето ви спрямо околните.

Не си заслужава да си губите времето за търсене на източника на разпространение на слуховете и за своята реабилитация.

Водолей

В сексуалното ви поведение днес за вас са свойствени крайностите. Съжденията ви може да бъдат погрешни, неточни и несвоевременни. Тежък ден за Водолеите-бизнесмени.

Те са енергични, но енергията им е насочена към противопоставяне, борба, търсене, анализ и изучаване на нестандартни ситуации.

Могат да възникнат проблеми с данъчните служби и собствеността.

Риби

Препоръчва ви се да оцените трезво ситуацията и да направите необходимите изводи. Мнозина са разочаровани в очакванията си. Нестабилните двойки може да се разпаднат.

У мнозина от представителите на този знак може да възникнат интуитивни озарения и състояние на медитация.

Те могат да се реализират като творци без да се ограничават с пасивно съзерцание.

Comments

comments