Дневен хороскоп 29 декември

50dd91f6ec7ab74c27f11aa8d8aa1397

Овен-Няма смисъл да се измъчвате от равносметки. Каквото било – било. Насладете се на остатъка от почивните дни и релаксирайте максимално.

Телец-През този ден си набележете близък маршрут за разходка. Много е вероятно по този кратък път да стигнете много далеч в мислите си.

Близнаци-Тази събота не се претоварвайте с излишни дейности и обещания. Това е ден, в който да се потопите в своите мисли и да не допускате никого в тях.

Рак-Тази събота посветете на семейството. Отделете време за всеки и му кажете нещо мило и топло. Обичайте се!

Лъв-Тази събота може да се поглезите с ваше кулинарно постижение. Не се хвалете много, за да не станете основният човек, отговарящ за готвенето. 

Дева-Днес ще намерите отговора на важен въпрос в себе си. Другият път не губете време да се оглеждате, а отново се допитайте до интуицията ви.

Везни-До колкото е възможно не мислете за нещата, с които ще трябва да се справите. Това е ден за отпускане. Представяйте си положителния развой на нещата и той ще се случи. 

Скорпион-Денят ще ви изненада с приятна новина от сутринта. Информацията ще ви даде възможности за развитие. Прекарайте деня в планове. 

Стрелец-Ако се двоумите за това как да прекарате остатъка от празничните дни се посъветвайте с най-близкия ви човек. Нека той да избере. 

Козирог-Тази събота не оставайте без движение. Направете интензивна гимнастика или прочетете книга. А може и двете.

Водолей-Тази събота ще спечелите нов приятел. Не бързайте да разкривате всичко за себе си отведнъж. Оставете теми за разговор и да в бъдеще.

Риби-Попътният вятър е хубаво нещо, но няма как да е винаги на наша страна. Използвайте безветрието, за да видите по-добре какво е положението на нещата.
 

Comments

comments