Дневен хороскоп 27 декември

r-960-540-liubov-dvojka-zima-koleda (1)

В четвъртък мнозина от вас ще се ангажират с изостанали семейни дела и задачи. Това в голяма степен касае и лечението на близък роднина.

Днес добро развитие ще имат професионалните ви дела, а един флирт или присъствие на приятен човек, ще направи деня ви специален.

През този ден мнозина ще се зарадват на подарък или покана от жена.

Новини или разговори с приятели отблизо и далеч ще ви дадат ценна информация за ваши важни планове или финансови интереси.

Овен

Срещите с любимия човек може да донесат голяма радост и удовлетворение. Имате много добри отношения с роднините. Особено добри и приятни те са с жените – майките, сестрите, бабите и лелите.

Днес Овните може да бъдат генератори на много идеи, които да предизвикат интереса на началството.

Това е действително много подходящо време да се покажат собствените възможности. При най-малката грешка или отслабване на вниманието при вас може да възникнат големи финансови неприятности.

Телец

Недейте да нервничите за дреболии. Всичко трябва да стане така, както вие искате. Трябва да преодолявате гордостта в семейните отношения, високомерието и свадливостта.

Много Телци леко могат да сменят посоката и формата на дейността. Не трябва напълно да се надявате на успех във финансовата сфера.

Близнаци

Днес вашият жизнен потенциал се намира на висота. Но излишъкът от енергия може да доведе до влошаване на отношенията с околните. Вашата меланхолия и незаинтересован вид може да подтикне околните да се опитат да ви натоварят с допълнителни задължения.

Не е изключено да се заровите до шия в работа, поради ангажименти, които изискват незабавно решение.

Звездите ви предупреждават да отделите повече време вечерта за своите близки хора. Сънищата ви може да се изпълнят.

Рак

Денят е белязан с космическа енергия. Може да се случи така, че вашето съчувствие и разбиране да бъде нужно на мнозина от близките ви. Денят е благоприятен за срещи и пътувания.

Но днес трябва да избягвате прекалено шумните компании. Активният отдих със семейството и общуването с децата може да ви помогне да си възвърнете душевния покой.

Лъв

В любовните отношения са възможни всякакъв род грешки и недоразумения, любовни разочарования, ревност или обиди. Поканата да отидете на гости, която трябва да приемете, не само внася разнообразие в живота ви и доставя удоволствие от общуването, но и ви дарява с нови приятели.

Възможно е именно днес да успеете да решите личните проблеми, които не са ви изоставяли през последните месеци.

Вероятно е днес да ви се наложи да похарчите значителна сума, но тези разходи ви носят радост и удовлетворение.

Дева

У вас може да се появи желанието да захвърлите всичко и да заминете, където ви видят очите с любимия човек. Девите са неспособни за изчакване, спазването на срокове и спазването на традициите.

Мнозина от вас се чувстват неформални лидери. Парите могат да постъпват от най-различни източници, което ви помага да преодолеете разходите от текущия период.

Везни

Съдбата може да ви дари с романтична среща. Постарайте се да изживеете този ден спокойно. Вечерта намерете време за любимото си занимание. Благоприятна е почивката в семеен кръг – общувайте с децата.

Звездите обещават на най-настойчивите Везни издигане по служебната стълбица или успех във финансова операция.

Задоволявайте се с най-необходимото и обуздайте своите искания.

Скорпион

Бъдете спокойни и последователни в своите постъпки по отношение на своя избраник. Ако успеете да решите важните проблеми и да поправите старите грешки, то днес можете да се отървете от напрежението и да преодолеете болшинството комплекси.

Скорпионите могат да проявят небивала активност, опитвайки се да изведат себе си и своите подчинени на по-високо жизнено ниво, но това няма да бъде толкова просто.

Стрелец

Не се страхувайте да се включвате активно в живота. Главното е устремът и увереността в собствените сили. Първата половина на деня е благоприятна за оформянето на нотариални документи, контактуване с началника, органите на властта и учрежденията.

Нараства жизненият потенциал, късметът и деловитостта на много от представителите на този знак.

Денят може да донесе на Стрелците възможността да реализират замисленото.

Козирог

Днес у много влюбени Козирози може да се прояви стремежът да изразят своя вътрешен свят. През втората половина на деня може да се появи необходимостта от преразглеждане на отношенията с роднините и да се установи взаимно разбиране.

Възможен е неочакван пробив в професионалната дейност. При чиновниците е възможно повишение в служебната стълбица със съответното увеличаване на заплатата.

Материалното положение на Козирозите може да бъде стабилно.

Водолей

Днес жените-Водолеи може да се окажат под силно външно влияние, да се увеличи тяхната впечатлителност, безпокойство, страхливост и изнеженост.

Бъдете предпазливи и не се доверявайте много-много на хората, които слабо познавате и проверявайте старателно всяка информация – тя може да се окаже лъжлива.

Риби

При влюбените е възможно усещането за безоблачно щастие. Денят е благоприятен за обединяване на хората, провеждането на конкурси и състезания.

Ръководейки се от идеята за справедливост и добри дела, Рибите могат да обединят около себе си съмишленици.

Успехът е възможен само в този случай, когато превърнат предложеното в част от своята вътрешна реалност, благодарение на силно развитото творческо въображение. Паричните постъпления могат да станат редовни.

Comments

comments