Дневен хороскоп 22-юни

50dd91f6ec7ab74c27f11aa8d8aa1397

Овен- Денят предполага да включите в ход всички изключения и нестандартни методи на действие. Първо, ще се разнообразите, второ, ще покажете, че у вас има много повече, отколкото някои предполагат.

Телец-С едната хубост не става. Т.е. става, но до време, а то минава без да покажете ценното от себе си и по този начин рискувате да създадете един погрешен образ за себе си.

Близнаци- Днес не се страхувайте да бъдете искрени. Животът е прекалено кратък, за да го губим в премълчаване и скриване на истинските ни мисли. Бъдете себе си до край.

Рак- Малко повече умереност няма да ви навреди. Ако се чувствате уморени, това е един добър повод да намалите темпото и да подредите мислите и приоритетите си в главата.

Лъв- Колкото и да не ви се иска някои неща не зависят от нас. В същото време всяка ситуация има своята положителна страна. Просто я намерете и извлечете ползите от нея. 

Дева-Това, на което се правите няма да издържи дълго. Искреността също се цени и то от правилните хора. Не се страхувайте, че има какво да загубите от човек, който не ви харесва такъв, какъвто сте.

Везни -Силата на днешния ден ще бъде в това да посрещате всичко с усмивка. Малко вероятно е да ви вземат за несериозни, но може да допринесете много за настроението на любимите ви хора.

Скорпион- Там, където отивате мнозина се връщат. Не пренебрегвайте съветите на близките си, особено ако вече са били във вашата ситуация. Доверете се и на интуицията ви.

Стрелец- Който много знае, малко говори. Има риск да досадите на някого и да посеете съмнения във вашата компетентност. Хората се познават най-вече по делата, не го забравяйте.

Козирог -Дадено положение вече не ви устройва. Това е напълно нормално, но се опитайте да съобщите новината по достоен начин. Бягат само страхливците.

Водолей- Преминали сте дадени граници и сега се чудите на нечие не ласкаво отношение към вас. Върнете лентата назад, все още имате възможност да поправите нещата.

Риби- Самонавиването е особено опасно за вашия знак. Филмът, в който упорито стоите няма добър край и отдавна го знаете. Дайте доброволно главната роля на някой друг.



 

 

Comments

comments