Дневен хороскоп 2-юли

174bb0b808a2b5c18aae8c6c6e2cf1d9

Овен- Тази понеделник не си правете илюзия, че нещата ще се получат от само себе си. ще е необходимо вашето активно участие и умението ви да използвате знанията си по най-ефективен начин.

Телец- Днес може да бъдете разочаровани от ваш близък човек. Не бързайте да говорите мостове. Всеки има своите лоши моменти.

Близнаци- През този ден е много важно да сте реалист. Потънали сте надълбоко в мечтите си и започвате да губите връзка с реалността. Стъпете здраво на земята.

Рак- Днес не е ден за експерименти. Може да си помечтаете, дори да нарисувате във въображението си някакви сценарии, но дори не ги изричайте на глас. Това няма да попречи да ви реализирате по-късно.

Лъв- Днес ще имате някои малки кусури за оправяне. До обяд вече ще сте се справили с тях. През втората част на деня обърнете внимание на това, което иска половинката ви от вас.

Дева- Днес нищо няма да е в състояние да развали настроението ви освен самите вие… Няма да ви е нужен сериозен повод за това. Не си го причинявайте от скука.

Везни -Днес бъдете внимателни за вещите, които взимате със себе си навън. Съществува риск да загубите нещо ценно за вас. В магазина не се заплесвайте по промоции, особено ако нещата не са ви нужни.

Скорпион- Денят може да ви се стори забавен, но с напредването на часовете нещата ще се усложняват. Не се колебайте да споделите притесненията си с вашата половинка, особено ако става въпрос за решаването на финансов проблем.

Стрелец- Денят ще ви изненада със задачи извън вашата компетенция. Не претендирайте, че това не е ваша работа. Всъщност ще се справите блестящо, така че не пропускайте този шанс.

Козирог- През този ден избягвайте внимателно всяка ситуация, която може да съдържа конфликт в себе си. Изясняването на правотата и истината сега няма да са силната ви страна. Ще трябва да изчакате подходящия ден за това.

Водолей- Днес може да видите себе си в свой близък приятел. Реагирайте с цялата си готовност за помощ, на която сте способни. Преди време вие сте получили същото от него.

Риби- Понякога не е фатално да сме малко по-несериозни да отдаваме предпочитания на удоволствията. Това ще ви се случи днес. Ако може да вземете – взимайте и не му мислете много.


Comments

comments