Дневен хороскоп 19 юли

M_Id_375251_Men_relationship

Овен-Съветът на ваш познат може да бъде от решаващо значение за вас. Нямате особено добро мнение за човека, но този път има защо да обърнете внимание на мнението му.

Телец-Днес ще получите изкушаващо служебно предложение. То обаче може да ви коства отказ от почивка и прекалено много стрес. Помислете добре преди да приемете.

Близнаци-Днес не се хвърляйте веднага в предложение за сътрудничество. Идеята може да ви се струва добра, но целта никак не е ясна за сега.

Рак-Днес бъдете по-критични към себе си. Напълно способни сте да приемете всички служебни оферти, които ви се предлагат. Мнозина ви завиждат.

Лъв-Денят е подходящ за всякакъв вид спекулации. Лесно ще може да убедите околните в невинността си, както и за това да ви се гласува доверие.

Дева-Бъдете честни със себе си и поемете по пътя, който на вас ви харесва. Достатъчно угаждахте на другите, сега е вашето време.

Везни-Днес не се преуморявайте. Грижата за здравето е най-важното нещо и не го пренебрегвайте заради служебни задължения.

Скорпион-Днес не се оставяйте на завистта. Това, което имат другите често ни се вижда повече, но истината е, че не дооценяваме притежаваното от нас.

Стрелец-През този ден бъдете внимателни при боравене с остри предмети и ножове. Освен това се въздържайте  от процедури, свързани с донорство и кръвопреливане.

Козирог-Това е ден, в който ще усетите неистова жажда за промяна. Докато не сте се отказали направете първите стъпки решително.

Водолей-Днес може да си позволите повече неща при пазаруване. За да сте сигурни, че сте уцелили правилната покупка, заложете на зеления цвят в по-светлите му оттенъци.

Риби-Днес е добър ден за раздяла с вредните навици. Оправдания има много, сега ще имате сили да откриете истинската причина за промяната.

Comments

comments