Дневен хороскоп 18 декември

r-960-540-liubov-dvojka-zima-koleda

Във вторник ще обмисляте доколко реално изпълними са вашите планове за тази седмица и за Коледните празници. Преди всичко се фокусирате върху финансовите си ресурси и необходимостта от по-голям контрол върху разходите ви.

Днес може да получите новина свързана със здравословен проблем на човек, който е близък на семейството ви.

Във вторник мнозина ще се възползват от благоприятните тенденции за постигане на по-добри печалби и резултати от работа или бизнес.

Това ще бъде важен ден за развитието на ваша романтична връзка.

Овен

Енергията ви оказва влияние на вашата работоспособност. Получавате поддръжка от началството си при реализирането на своите планове. Не бива да отлагате важни решения през този ден.

От днес трябва да започнете да действате сериозно и напористо. Възможно е да сте изправени пред промени в личния живот.

Голяма е вероятността да научите приятни новини.

Телец

Благоприятен ден. Днес следва да се отнасяте отговорно и сериозно към ставащото около вас. Вдъхновението и честолюбието ви помагат с достойнство да преодолеете изпречилите се пред вас трудности, да постигнете целите си и да се зарадвате на успех.

Днес денят е добър за колективна работа и участие в съвместни проекти.

Близнаци

Възможностите да разрешите някакъв проблем днес са прекалено ограничени. Разсеяност и повърхностни съждения могат да бъдат причина да направите фатални грешки.

А лекомисленото ви поведение може още повече да влоши нещата. Възможно е авторитетът ви да пострада.

Може да се породи основа за конфликти с околните. Направете си кратка разходка на чист въздух, която да ви успокои и даде нови сили.

Рак

Днес трябва да намерите време, за да се отделите от ежедневните задължения. Денят предразполага към съсредоточаване в мислите и чувствата. Малко усамотяване и размишления ви помагат да поставите в ред душевността си.

Всички контакти днес зависят от душевната ви нагласа. Противопоказано ви е да прибързвате в съжденията и постъпките си.

Направете си кратка разходка на чист въздух в приятна компания.

Лъв

Много от вас са въвлечени в активни социални контакти. В процеса на тези взаимоотношения вие може да оцените самите себе си. Вие се виждате така, сякаш целия свят отразява в огледало вашето поведение.

И не роптайте, ако някой със своите действия силно ви дразни. Пазете се от необмислени действия. Бъдете изключително внимателни и на пътя.

Дева

Днес общуването и деловите контакти, няма да ви донесат удовлетворение. Трудно може да понесете любовно разочарование. Добре е днес да бъдете сдържани.

Не се подвеждайте по примамливи предложения. Избягвайте случайните запознанства. Не рискувайте.

Неочаквана новина може да преобърне плановете ви.

Везни

Отношението ви към парите зависи от вашето настроение. Борете се с пристъпите на алчност и скръндзавост, които понякога ви обхващат. Планетите ви предупреждават да не проявявате излишна емоционалност.

Бъдете готови за малки противоречия с околните. Не се опитвайте да променяте нещата, защото развитието на обстоятелствата не зависи от вас.

Скорпион

Благоприятен ден. Възможността именно днес да може да решите някакъв проблем е много голяма. Но все пак в края на годината не е добре да започвате нови задачи.

Използвайте този период само за планиране. Най-успешни са днес колективните мероприятия.

Стрелец

Днес се налага да се захванете с работата, която се е натрупала толкова много, че отнема всичките ви сили. Вие трудно поемате нови задължения. Не е изключено да се наложи да защитавате авторитета си и да отстоявате възгледите си.

Звездите ви препоръчват да правите това с всички средства и да не слушате чужди съвети.

Козирог

Неочаквани новини може да ви накарат да преразгледате набелязаните си планове. Вероятно е да имате ново запознанство с личност от противоположния пол.

Но не трябва да прибързвате с изводите си. Най-вероятно днес ви се иска да приемете желаното за действително.

Това може да ви донесе разочарования. Постарайте се да бъдете по-сдържани.

Водолей

Материалните награди и другите осезаеми свидетелства на признание на вашите заслуги излизат на преден план. Вие ставате по-активни в стремежа си да получите финансова компенсация за своята работа в различни сфери.

През този период ви привличат хора с възгледи напълно противоположни на вашите. Погледнете философски на нещата и помислете за смисъла на живота.

Риби

Днес може да се наложи да бъдете прекалено внимателни при взимането на важни решения. Примамливи обещания, перспективни групови проекти и делови предложения в нетрадиционен стил могат да ви доведат до сериозни финансови разходи.

Не се доверявайте на колеги и партньори по бизнес напълно. Трябва да се водите единствено от здравия си разум.

Comments

comments