Дневен хороскоп – 4 юли

51eca4aa39cfb01b861487ebd8129019

Овен-През този ден не разгласявайте намеренията си. Действайте  активно и тихомълком се придвижвате към целта. Това ще е тайната на успеха ви сега.

Телец-През този ден не се колебайте да останете на заден план. Не ви трябва да се бутат като епицентъра на събитията. Изпъква И ти сега само може да загубите.

Близнаци -През този ден сдържайте емоциите си и най-вече не позволявайте на ревността да ви завладее. Рядко се подавате на подобно чувство, но една-единствена проява може да  навреди на имиджа ви.

Рак- През този ден ще се случи всичко, освен това, което сте планирали. Със сигурност така ще ви е по-интересно, така че не пречете на събитията да се развиват.

Лъв- Денят е подходящ за всякакви разкрасителни процедури. Външният ви вид е чудесен, но винаги може повече.  Не пропускайте възможността да блеснете.

Дева -През този ден ще бъдат изкушени да помързелувате. Това със сигурност ще има своите последици. Преценете добре дали сте готови за тях.

Везни-През този ден не се опитвайте да доказвате нищо на никого. Всеки може да намери и недостатъци от другия. Заемете се с вашето собствено самоусъвършенстване.

Скорпион-Страховете, които имате съвсем не са толкова големи реалността. Направете опит да се отърсите от тях и ще видите как те наистина ще загубят силата си. Наслаждавайте се на живота.

Стрелец-През този ден не влизайте в противоречие с никого. Подобни действия няма да ви донесат нито полза, нито лично удовлетворение.  посветете часовете на съзерцаване на природата.

Козирог-През този ден е важно да се въздържате от критика към хората. Никой не знае какво е в чуждите обувки. Примирете толерантност и търпение.

Водолей -Това е ден за релакс и празнувате.  ако не е възможно през деня-  вечерта непременно организирайте парти с ваши приятели.

Риби-През този ден ще имате много и различна работа. Дали ще я свършите-зависи от настроението ви. Опитайте се  да отметнете поне половината задачи за деня.




 

 

 

 

Comments

comments