Днес се състоя церемония „Първа копка” на улица „Елин Пелин“

На събитието присъстваха ВрИД кмет на община Благоевград Ясен Попвасилев, заместник-кметовете инж. Венелин Трошанов, Пролет Трифонова и Любен Милев, представители от фирмата за строителен надзор и технически контрол в проектирането и строителството и представители на фирмата изпълнител.
Думата за стартиране на строителните дейности бе дадена на инж. Венелин Трошанов: „За мен е удоволствие да дам старта на този проект, иницииран от инж. Румен Томов, а ние като негов екип ще изпълним. Всичко това няма как да се случи без участието на проектантите, на строителния надзор и на фирмата изпълнител, „Вип трейд енд билд“ с управител Георги Ставрев . Искам да им благодаря и да им пожелая лека работа, добра комуникация между всички, свързани с този процес, за да завършим проекта, така че хората там да имат една наистина европейска улица.“
Стойността на строително-ремонтните дейности по благоустрояването на улицата е близо 126 000 лева и включват асфалтиране, изграждане на тротоари, поставяне на осветление и дъждоприемни шахти, включени към канализацията.
Средствата са изцяло от бюджета на община Благоевград за 2021 година.

Comments

comments