Destroy Windows 10 Spying – спира следенето

Много потребители се опасяват от функциите за следене на действията им в операционната система Windows 10. Вече има редица приложения, разработчиците на които твърдят, че решават този проблем.
Destroy Windows 10 Spying е портативно приложение, което предотвратява шпионирането и може да се ползва не само на компютри с Windows 10, но и на такива с по-стари версии, вкл. Windows 7 и 8. След стартиране на програмата, е достатъчно просто да натиснете един бутон и тя ще стопира всички процеси на операционната система, свързани със следене на активността на потребителя.
Друга полезна функция на Destroy Windows 10 Spying е възможността за премахване на няколко присъщи (нейтив) приложения на Windows 10. По-конкретно, става въпрос за XBox, Solitaire, OneDrive, Mail, Calendar, People и Builder 3D, както и за различни медийни инструменти от рода на News, Weather или Sports. Това става, като изберете от списъка съответните програми и просто изчакате Destroy Windows 10 Spying автоматично да ги премахне.
Destroy Windows 10 Spying е лесна за използване програма, вкл. от начинаещи потребители – единственото, което се изисква, е натискане на един бутон или маркиране на приложения за премахване. Останалото програмата ще свърши сама, за да са спокойни потребителите, че Windows 10 не ги следи.

Comments

comments