Децата, вярата и доброто

850a9bd13a177b57467b2c6d7c3dfec3_XL

Децата от Неделното училище в Симитли  организират благотворителен  базар, средствата от който ще бъдат дарени  на малката Лия от село Полето. Базарът ще се бъде открит на 23-ти декември, когато всички отваряме сърцата си и даряваме добро.

В храм „Рождество на Пресвета Богородица“ в Симитли, от 11:00 часа  в неделя ще бъдат продавани изработени от децата изделия. Всеки, който иска да последва примера на децата от Неделното училище и да допринесе, децата в нужда да се чувстват обичани и имащи и по Коледа, може да посети базара и да вземе дребно подаръче.

Нека помогнем за лечението на 4-годишната Лия, която страда от Детска церебрална парализа- квадрипареза. Диагнозата е поставена малко след раждането на момиченцето. Проведени са множество рехабилитации. За семейството ѝ всяка промяна означава голяма победа, но се оказва, че успешното лечение в България не е възможно на този етап.

Лечението може да бъде проведено в Болница за майки и деца „Нанхай“ в Китай . 4-месечен курс на рехабилитация в клиниката ще им струва 25 000 лева, сумата е непосилна за техните възможности и сили.

 Банкова сметка в Първа Инвестиционна Банка

 IBAN: BG98FINV91502016465887

 BIC: FINVBGSF

 В полза на Лияна Спасова Ангелова

Comments

comments