Дългоочакваната детска градина в гоцеделчевското село Лъжница отваря врати до края на януари, активно търсят персонал!

Untitled

 

Дългоочакваната детска градина „Мечта“ в гоцеделчевското село Лъжница отваря врати до края на януари, това съобщи за Благоевград Нюз директорът на детското заведение Невсе Койнар. В момента активно се търсят кадри за работа в детската градина, сред тях са музикален учител, трима помощник-възпитатели, шестима учители, готвач, помощник-готвач, касиер – домакин и огняр.

Позициите са обявени на сайта на Регионалното управление на образованието в Благоевград, оказа се обаче, че някои от тях ще отпаднат. „В РУО-Благоевград пристигна писмо, че някои позиции ще отпаднат, тъй като не са прецизирани. Със сигурност сред отпадналите позиции няма да бъдат тези за учители“, заяви Красимира Тодорова, началник отдел „Административно правно, финансово – стопанско и информационно обслужване“ към РУО-Благоевград.

Детската градина в гоцеделчевското село Лъжница е сбъдната мечта за малки и големи. Името „Мечта“ е избрано след допитване жителите на селото. Капацитетът на детското заведение е 100 места. В него ще учат и бъдат възпитавани  децата от две  годинки до предучилищна възраст, разпределени в четири групи.

Стойността на детското заведение е близо 1 милион 100 хиляди лева. 

 

 

Comments

comments