д-р Красимир Михайлов, директорът на ЦСМП-Благоевград: Десет екипа се отзоваха на мястото на тежката катастрофа край град Сандански

6848041

Д-р Красимир Михайлов, директорът на ЦСМП-Благоевград съобщи, че десет екипа са се отзовали на мястото на тежката катастрофа край град Сандански. Те са от филиалите на „Спешна помощ“ от градовете Петрич, Сандански и Благоевград. Потърсена е помощ и от Спешния център в град Дупница. Една жена в тежко състояние е транспортирана до болницата в Петрич, други петима пострадали са настанени в болницата в град Сандански и двама – в болницата в Благоевград.

 Според директора на Областната дирекция „Пожарна  безопасност и защита на населението“ Георги Пармаков, всички автомобили са обезопасени и няма опасност от пожари. На място са пожарни екипи от Благоевград,  Петрич и Сандански.

Кметът на село Дамяница Атанас Ангелов съобщи, че много жители на селото са били на мястото на катастрофата и са помагали на пострадалите.

Един човек загина при тежката верижна катастрофа на автомагистрала „Струма“ в района между Сандански и сeло Дамяница, съобщи пресцентърът на Областната дирекция на МВР в Благоевград.

В този час представители на ОД на МВР – Благоевград дават пресконференция.

Очаквайте подробности.

Снимка: БГНЕС

Comments

comments