/ВИДЕО/ Десетки хора пяха заедно с Д2 и Любо Киров по време на Jumaya Stage Festival

d2

Д2 и Любо Киров събраха десетки любители на рок музиката в късните часове на съботния ден, по време на второто издание на „Jumaya Stage Festival”.

Във втората вечер на фестивала жители и гости на града слушаха музикалните изпълнения на  FA ROCK, LEONTAS, SEVI, Д2 +Любо Киров, Вокално студио „Фа Диез“. Истински фурор сред своите почитатели предизвикаха Д2 и Любо Киров. Музикалните парчета „Аз и ти“, „Sex, лъжи и музика“, „100 години“ и новата песен „Марс“ накараха публиката да запее заедно със своите любимци, огласявайки централната част на Благоевград с любимите хитове на групата.

В неделния ден програмата продължава с майсторски клас по вокални техники за деца и възрастни. Иван Шопов ще запознае малки и големи с най-новите техники за създаване на музика, саунд дизайн и работа с професионални програми за звукообработка. Деца и възрастни ще имат възможност да бъдат обучени от Евгени Господинов в техники за пеене в рок музиката, сценично поведение и други. И днес жители и гости на града ще имат възможност да се докоснат и до изкуството на артисти, представящи своите творения на арт базара в Благоевград.

Вижте видео от музикалната атмосфера тук

Comments

comments