Цветозар Томов: Тези изроди от така наречената ПИК са престъпници. Ще реагира ли Иван Гешев?

2111296499

Цветозар Томов

Фейсбук

Пускам линк към тази публикация на ПИК, защото смятам че индицента с нея надхвърля границите на човешката поносимост към низостта и животинската агресия.

Една мастурбираща жена не извършва престъпление, но тези изроди от така наречената ПИК са престъпници, чието място е в затвора, а не в публичното пространство.

Няма значение дали снимките са фалшиви или не, макар че съм почти сигурен, че са фалшиви.

Няма значение, че тези мошеници от ПИК искат просто да компрометират нечия кметска кампания, макар че личните връзки на г-н Игнатов нямат никакво отношение към тази кампания. В случая няма значение и самата кампания.

Тук става дума за неимоверно циничен опит да разбиеш живота на човек. Ако отминем този опит без да накажем жестоко (защото друго справедливо наказание няма) неговите анонимни извършители, значи сме общество, което не става за нищо.

Все някой е писал тези гадости, все някой е ретуширал тези „снимки“. Питам се дали кандидатът за главен прокурор г-н Иван Гешев ще изрази някакво отношение към тези, които имитираха „контрапротест“ в негова защита, защото, ако не го направи, ще считам, че търси и се нуждае от защитата на точно такива същества, които ми е трудно да нарека хора.

 Искам да видя как ще реагират ЦИК, СЕМ КЗЛД, журналистическата общност и всички институции, които трябва да защитават неприкосновеността на личността в България на 21 век.

 Питам се имаме ли сили като общество, за да попречим на тази малка и жалка примитивна мафийка, наречена ПИК, да замърсява публичното пространство и професията на журналиста.

 Да, ще повторя. ПИК надхвърля границите на човешката поносимост към низостта. Остава да се види дали сме хора, които могат да защитават човешкото си достойнство. И пак ще повторя: майната й на кампанията, тук става дума за друго.

 

Comments

comments