Цветан Цветанов: Грешните управленски решения са причината ГЕРБ да загуби ключови градове, като Русе и Благоевград

Цветан Цветанов_0

Попитан в предаването „Годината“ по Дарик защо ГЕРБ загуби ключови градове, сред които Русе и Благоевград, Цветан Цветанов заяви: „Това са грешните управленски решения, които се вземат в партията и липсата на диалог“. Видя се, че може и без Цветан Цветанов да се взимат избори, добави бившият втори във ГЕРБ.

„Предизвикателства“ е думата на 2019 година според него. Попитан дали му е мъчно за политиката, Цветанов каза, че се чувства добре. Той посочи, че иска да разгърне това, с което се е захванал в неправителствения сектор.

По думите му той е бил дискредитиран, имало е интерес от неговото дискредитиране. Хора, които са около и в ГЕРБ са имали известни интереси, обясни Цветанов. Той отрече обаче в това роля да има премиерът Бойко Борисов. „Първите опити за моето дискредитиране бяха още през 2010 г. Тогава обявявах имотното си състояние. Това беше практика. Никой обаче не погледна в дълбочина. Те са от 1964 г. до 2008 г. Тогава със съпругата ми си купихме със заем. Другите апартаменти са ми наследство, коментира Цветанов. Сега никой не се интересува от моите имоти. Сега имам един апартамент, където живея със съпругата ми. Няма смисъл да опровергавам обвиненията, „опитах се да опровергая всичко през 2010г.“, каза още той.

Предполагам, че Борисов си е същият. Просто аз не съм го познавал достатъчно добре. Трябва да се търсят каузи, което обединява институции и политици“, коментира още Цветанов.

Според него „реалност“ ще бъде думата на 2020 година.

Comments

comments