Борисов и Горанов обсъждат с бизнеса проблемите с касовите апарати

670ef04565e444dbe0ff1e77c9809710

Проблемите с приложението на наредбата за регистрация на касовите апарати в Националната приходна агенция е темата на среща между премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов с представители на бизнеса, съобщи БНР.

Срещата ще се състои по настояване на браншовите организации на Българската стопанска камара, които ще бъдат представени от председателя на камарата Радосвет Радев, финансовия директор Станислав Попдончев и адвокат Валентин Савов.

По време на разговорите бизнесът ще представи на премиера своите аргументи, които, според търговците, доказват несъстоятелността на промените в наредбата. Ще му бъдат връчени и всички писма и предложения, които бизнесът е изготвил през последната една година, за да обори твърдението на финансовия министър, че до момента не е реагирал, а сега не знае какво иска и ще настоява освен за удължаване на сроковете за изпълнението на изискванията и за същностни промени в наредбата, които да се случат с участието на експерти от браншовите организации./БНР/

Снимка:БГНЕС

Comments

comments