Борислав Михайлов все пак подаде оставка!

 

download

Борислав Михайлов все пак подаде оставка!

Тя му беше поискана от премиера Бойко Борисов след расистките изстъпления на публиката на мача срещу Англия, в който българските национали понесоха срамна загуба с 0:6.

Малко след като Борисов поиска оставката му, от БФС съобщиха, че Михайлов няма да я подаде. На базата в Бояна медийният директор на съюза Христо Запрянов разясни пред БНР, че в петък от 14:00 часа има заседание на Изпълкома на БФС и след него, от 15:00 часа Михайлов ще отговори на всички въпроси на медиите. Информация за предстоящото в петък заседание бе публикувана и на сайта на БФС.

По-късно обаче на сайта на БФС се появи следното съобщение:

Днес президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов подаде оставка, която ще бъде представена пред членовете на Изпълнителния комитет на заседанието в петък. Позицията му е следствие от създалото се напрежение в последните дни; обстановка, която е в ущърб на българския футбол и на Българския футболен съюз.

След дългите години, прекарани на поста, и с множеството си контакти на високо международно ниво, г-н Михайлов изразява категоричната си готовност да продължава да помага за развитието на българския футбол по всякакъв начин.

Comments

comments