/СНИМКА/ Благоевградчанка „паркира“ автомобила си по средата на улицата и спря движението по нея, за да свърши лични дела

39958265_913721622146564_4863021392850845696_n

На уникално и креативно паркиране в Благоевград стана свидетел наш репортер вчера. Млада благоевградчанка спря автомобила си точно по средата на ул. „Васил Мечкуевски“, за да влезе в офиса на куриерска фирма и да свърши личните си ангажименти там.

Първоначално жената учтиво пусна аварийния сигнал на возилото си, след минута размисъл в офиса обаче явно реши, че няма смисъл да харчи лампички, и се върна до колата, за да го изключи. След което отново влезе в офиса, оставяйки автомобила на средата на улицата и спирайки по този начин движението по нея напълно.

„Самочувствие ли е, чудо ли е, мисли, че като кара малко по-скъпа кола и е царица на пътя“, така свидетели на абсолютното погазване на Закона за движение по пътищата комнетираха ситуацията. „Улицата е за всички, не е частна“, допълни и възрастен благоевградчанин, който сподели, че „едно време беше по-добре, без толкова безразсъдни шофьори“.

Улица „Васил Мечкуевски“ е улица без иход, тя води към сградата, където се помещават Окръжна и Районна прокуратура – Благоевград. Тя е почти неизползваема от шофьори на автомобили, това обаче не дава право на никой такъв да спира, където пожелае.

Comments

comments