Благоевградчанинът Даниел Златков „сменя“ жена си в реалити формат

_thumb

 

Благоевградското семейство Даниел и Агнес Златкови с участие в телевизионното реалити „Смени жената“

В „Смени жената“ две семейства, от крайно различни социални нива и с на пръв поглед несъвместим начин на живот, разменят за една седмица съпругите в тях. За това време жените разменят освен съпрузите и домовете, децата си и начина на живот.

Даниел Златков е футболист, играл в отборите на Пирин (Благоевград), Миньор (Перник), Славия (София), Ботев (Пловдив), Черно море (Варна), както и в турския тим на Болуспор и беларуския Шахтьор Солигорск. Съпругата му Агнес Златкова работи като маникюристка в луксозно студио за красота в центъра на Благоевград.

Пред нашия екип Агнес сподели, че единственото притеснение, което е имала при участието си в реалити формата е било главно поради, факта, че ще бъде отделена от двете си деца по време на снимките. Тя не пожела да издаде повече за участието им, поради клаузите на договора, който са подписали с продуцентите на шоуто. Гарантира ни, че ще бъде един интересен и вълнуващ епизод. За разлика от нея Даниел ще бъде за трети път участник в реалити формат и е свикнал с камерите – участвал е в „Big brother“, както и в „Черешката на тортата“.

Епизодът от телевизионното предаване, с участието на благоевградското семейство ще се излъчи тази Сряда.

25298976_1526178527419107_958994142278197641_n

 

 

 

 

 

 

Comments

comments