Бизнесменът Георги Фарфаров спечели обществена поръчка в Разлог на стойност милион и половина лева

 

БТА
БТА

 

 

 

Известният бизнесмен от Разлог – Георги Фарфаров спечели обществена поръчка за рехабилитация на улици и тротоари в Разлог

Един от най-успешните бизнесмени на община Разлог – Георги Фарфаров, спечели обществена поръчка чрез фирмата си „Миле инжинеринг“ ЕООД . Поръчката е на стойност 1 681 115.99 лв. Предметът й на дейност е „Рехабилитация на съществуващи улици и тротоари, и съоръженията и принадлежностите към тях в град Разлог“.

Обществената поръчка включва изграждане на съществуващите участъци, подобряване на транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на настилката, с оглед осигуряване безопасност на движението и добро отводняване на улиците и кръстовищата. Проектът разглежда и осигурява необходимия обем информация за рехабилитация на уличните участъци.

Проектираният технологичен процес предвижда изграждане на улична настилка, прилежащите към нея тротоари и отводнителни съоръжения и кръстовища. Записаните коти и ширини максимално се придържат към съществуващото геометрично и нивелетно решение. Целта на проекта е да се изградят елементите и части от заложените улици. Проектът спазва техническите елементи, съответстващи на нормативните изисквания. Пълното описание на предмета на обществената поръчка е дадено в Техническата спецификация.

Георги Фарфаров е собственик на МВЕЦ „Баба Цвета“ на Градевска река, негов е също така хотел „Пирин“ на гърба на община Разлог.

Общата стойност на обществените поръчки за изминалата 2018г. , които са спечелени от „Миле инжинеринг“ ЕООД възлизат на :

1 937 890, 51 млн. лв. (близо 2 млн.лв.). По данни на Търговския регистър, обществените поръчки, спечелени от фирмата – изпълнител, са само две за община Разлог.(2018г.)

Comments

comments