Betano излезе с предварителни коефициенти за Мондиал 2022

Световното първенство в Катар ще се проведе в необичайно време. То ще стартира на 20 ноември и ще завърши на 18 декември, когато трябва да се изиграе финалният сблъсък. Но основният въпрос е кои селекции ще достигнат до мача за трофея. Разбира се, букмейкърите, сред които и Betano, вече оповестиха очакванията си. Ако имате фаворит и искате да му се доверите, можете да го направите в платформата за залози и ще получите подобрен коефициент.

 

Какъв е регламентът на Мондиал 2022 в Катар

Световният футболен шампионат започва на 20 ноември с мача между Катар и Еквадор. Лошата новина за южноамериканци е, че участието им не е потвърдено на 100%. Те използваха футболист в квалификациите – Брайън Кастийо, който според Чили е чужденец и няма право на игра. Това буди съмнение, че Еквадор може да бъде заменен от друг състав, но засега няма предприети действия.

В продължение на близо две седмици ще се изиграят всички мачове от груповата фаза. На Мондиала участват общо 32 състава, разделени в 8 групи. Напред продължават тези, които завършат на 1-во и 2-ро място.

Следват осминафинали, четвъртфинали и полуфинали, които ще бъдат много интересни. При положение че даден сблъсък от елиминациите не излъчи победител в редовното време, ще се играят две продължения, а при нов хикс – дузпи.

Финалът на Мондиал 2022 е насрочен за 18 декември. Той ще се състои на “Лусаил Стейдиъм”, който има капацитет от 80,000 седящи места.

 

Какви са коефициентите на Betano за Световното първенство

До началото на шампионата има време, но Бетано вече определи какви са ставките на срещите от груповата фаза и кои отбори имат най-големи шансове за трофея.

Според експертите в група “A” няма да има изненади. Нидерландия и Сенегал ще продължат напред, тъй като разполагат с качествени играчи и имат успехи в последните 1-2 години.

Англия е фаворит за излизане от група “B”, докато САЩ и Уелс ще водят здрав спор за 2-рата позиция. Не се очакват проблеми за Аржентина, но Левандовски ще трябва да помогне на Полша в битката срещу Мексико.

Франция и Дания са кандидати за участие на 1/8-финалите от група “D”, докато Испания и Германия най-вероятно ще преодолеят съпротивите на Япония и Коста Рика. Останалите твърди фаворити за класиране на елиминациите са Бразилия, Белгия и Португалия.

Има няколко отбора, сочени за претенденти за участие на финала. Това са Бразилия, Франция, Англия, Испания, Аржентина, Германия. Разбира се, Белгия с Де Бройне и Лукаку, както и Португалия с Роналдо, винаги са в играта за нещо голямо.

Към днешна дата “Селесао”, воден от Тите, получава коефициент 5.00 за спечелване на Световното първенство по футбол в Катар. Следващи в класацията са англичаните (7.00), които ще играят в чест на Елизабет II. Шансовете на Франция и Аржентина също не са за пренебрегване – и двата отбора получават по 7.50 за триумф на Мондиал 2022.

Фаворитите при голмайсторите са Хари Кейн, Мбапе, Неймар, Бензема, Кристиано Роналдо, Лионел Меси и Ромелу Лукаку.

Comments

comments