Бебе се задуши, мъж се удави, а петима са ранени при катастрофи днес в Югозапада

помощ


Петима ранени при катастрофи, мъртво 20-дневно бебе и удавен – това е „равносметката“ от днешния 2 юни в Пиринско, предаде БГНЕС.
Преди обяд е подаден сигнал за задушило се 20-дневно момиченце в Петрич. То е транспортирано е за аутопсия от съдебен лекар в Благоевград.
Към 17 часа от село Яново, община Сандански, е подаден сигнал за открит удавен в напоителен канал мъж. Към местопроизшествието се е отправила полиция. Най-вероятно мъжът се е удавил още снощи.
Две катастрофи в рамките на 90 минути станаха днес на пътя Гоце Делчев-Банско. При тях пострадаха петима души, сред които и 11-годишно момче.
В 11,20 ч. при разклона за село Буково лек автомобил излиза от пътя и се преобръща в дере. С гръдна травма е 50-годишният З.Б. от Гоце Делчев.
В 13,50 часа е подаден сигнал за ПТП между два автомобила в село Господинци. При него е пострадало семейство от Благоевград и мъж от Гоце Делчев. 38-годишният Г.Г. е с контузии на гръден кош и крак, 35-годишната му съпруга Е.Г. е с контузия на подбедрицата, а 11-годишният им син е с травма на гръдния кош. Всички пострадали са транспортирани до МБАЛ-Гоце Делчев. От другия автомобил има един ранен – 54-годишният Г.Д. от Гоце Делчев, който също е с контузия на гръдния кош, пътят бе затворен за движение над 2 часа, а трафикът пренасочен през селото, съобщиха от АПИ.

Comments

comments