Apple представи новите модели iPhone 7 и iPhone 7 Plus (СНИМКИ)

Apple официално представи новите модели iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Дизайнът им е много подобен на миналогодишните iPhone 6 и iPhone 6S, със заоблен алуминиев корпус.

Това, което е изцяло ново в седмата серия, е, че телефонът е устойчив на вода и прах, според изискванията на стандарта IP6. И двете модификации са снабдени със стерео говорители (под и над екрана), 12МР камера с оптична стабилизация, бленда f/1,8 и LED светкавица с 4 LED източника, което означава, че телефоните ще правят по-добри снимки на тъмно. Apple обещава и удължен живот на батерията в новите модели.
Процесорът на iPhone 7 е A10 Fusion, който е значително по-бърз от A9, използван при 6S. Паметта на устройството е 32,128 и 256 GB и ще се предлага в цветовете – черно (black) и чисто черно (jet black), сиво и розово злато. Цените започват от $649 за iPhone 7 и $769 за Plus модела.
iPhone 7 няма централния „home” бутон, а ще се управлява чрез статична версия, която ще отчита силата на натиск и ще използва система за вибрация Taptic Engine, която да осигури същото усещане при натискане. Вибрациите през бутона ще бъдат ползвани и като нотификации с различен интензитет за различните приложения, а освен това и разработчиците ще могат да интегрират функцията в приложенията си.
И, както се очакваше, iPhone 7 не разполага с жак за слушалки. Целта на промяната е телефонът да е по-тънък и с по-голяма батерия. Липсата на аудио жак ще се компенсира с АirPods. Новата джаджа на Apple ще може да работи до 5 часа без прекъсване, а от компанията ще представят и други безжични модели. AirPods ще бъдат на разположение в края на октомври на цена от $159. От компанията коментираха , че „вярват в безжичното бъдеще“.

От Apple обявиха, че iPhone 7 ще бъде на разположение за закупуване на 16 септември на основните им пазари като САЩ и Великобритания, но предварителните заявки започват от днес.

iphone71

item_iphone7pluslineup2

655-402-epyl-ajfon-smartfon-mobilen-telefon-apple-iphone

iphone7-1

iphone7-7

iphone7-6

iphone7-4

Comments

comments