Акция антидрога в Гоце Делчев, има задържани

 

 

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества.

Около 11:00 часа на 22.02.2020 г. в района на бул. „Гоце Делчев“ в гр.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е извършена проверка на лек автомобил „Дачия Логан“ и пътуващите в него трима младежи, двама от които на 18 години от с.Крибул, общ.Сатовча и с.Дъбница и един на 17 години от гр.Гоце Делчев. В хода на проверката у 18-годишния от с.Дъбница е намерено и иззето около 0,28 грама наркотично вещество, реагиращо положително на амфетамин. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.Уведомена е РП-Гоце Делчев. Работата продължава.

На 22.02.2020 г. около 16:30 часа в местността Горна Валта, землище на с.Балдево, общ.Гърмен, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е извършена проверка на сграда и прилежащи към нея постройки, обитавана от 64-годишен от с.Балдево, при която е намерен и иззет чувал, съдържащ около 1,475 грама суха тревиста маса. След направен полеви тест, същата е реагирала положително на канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 22.02.2020 г. около 15:00 часа на ул.“Панаирски ливади“ в гр.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“ с 21-годишен водач от с.Господинци, общ.Гоце Делчев и 18-годишен пътник в автомобила от същото село. У 21-годишния е намерена и иззета около 29,85 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.

 

Comments

comments