Акция антидрога в Петрич и Гоце Делчев, има задържан

канабис3

Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества бе проведена на територията на общ.Петрич и общ. Гоце Делчев.

На 18.11.2019г., от полицейски служители на РУ-Петрич, е извършена проверка на жилище в гр.Петрич, обитавано от 22-годишен петричанин. При проверката  са открити около 80 бр. топчета обвити в алуминиево фолио, съдържащи общо около 61,81 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. В дреха на лицето са намерени и иззети още около 10 бр. топчета обвити в алуминиево фолио, съдържащи общо около 6,5 грама канабис. За случая е уведомена РП-Петрич. Образувано е досъдебно производство.

В хода на извършена, около 10:05 часа на 18.11.2019г. на ул.“Екзарх Йосиф“ в гр.Гоце Делчев, проверка на товарен автомобил „Фолксваген Кади“ с 22-годишен водач от Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е установено, че същият е шофирал след употреба на наркотични вещества. У лицето е намерена и иззета около 2,7 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. По случая е образувано бързо производство.

На 19.11.2019г. около 00:30 часа в с.Корница, общ.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е извършена проверка на 27-годишен от селото, у когото са намерени и иззети: около 0,58 грама марихуана и около 8,46 грама амфетамин. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.  Образувано е досъдебно производство.

Comments

comments