AF BEAUTY SALON сътвори истински празник на красотата в Largo Мол

Екипът на AF BEAUTY SALON направи първото по рода си за град Благоевград шоу-ревю, в което представи най – актуалните тенденции в прическите и маникюра. Колекцията бе представена на 21.02.2015г. в LARGO Mall. Моделите бяха подготвени пред гостите и посетителите на изложението.
Прекрасният екип състоящ се от Александър Филипов, Христина Мирчева и Надя Василева, показаха как се твори красота с две златни ръце.Александър и Христина се погрижиха за прическите на моделите , показвайки най-актуалните официални прически. Всичко ,което сътвориха бе неповторимо и уникално, заради начина на работа на двамата коафьори.За посетителите най-интересният момент бе , че всичко стъпка по стъпка се случваше пред тях и всички имаха възможност да проследят в детайли работата им.
Надя Василева нанесе финалните щрихи на моделите с перфектен маникюр.Тя също показа нагледно как протича процеса и направата на един уникален маникюр.Актуалните цветове и иновативното оформяне на ноктите , донесе един неповторим завършек на всеки модел участващ в дефилето.
Екипът на AF BEAUTY SALON успя да впечатли всички гости на ревюто и вероятно именно на този екип ще се доверят голям процент от тазгодишните абитуриенти, които се стремят към безупречен външен вид.
Предлагаме ви галерия в която да проследите част от работният процес.

Comments

comments