Дневен хороскоп 16 октомври

есенна любов

Овен-През този ден не търсете вината в другите. Ваш пропуск е довел до редица събития. Това е добър опит. Не съжалявайте, а се поучете от него.

Телец-Това не е ден за любов, но има толкова много други неща, които може да правите. Досегът с изкуството ще ви разсее от лошите мисли.

Близнаци-Това е ден, в който да опитате нещо ново. Осмелете се да рискувате за малко. Не винаги всичко е внимателно проучен план.

Рак-Днес си направете списък със задачите. Имате много задължения и не може да пропуснете нито едно от тях. Дръжте телефона си под ръка.

Лъв-През този ден може да опитате нов метод в работата. Не очаквайте светкавични резултати. Очаква ни сериозно облекчение в работния процес.

Дева-Днес не се колебайте да потърсите помощ при решаването на служебен въпрос. Дори да не се намери отговор, отговорността ще бъде споделена.

Везни-Подарете си няколко минути или часове тишина. В средата на деня ви очаква добра новина. Ще ви се наложи да действате бързо.

Скорпион-Това е ден за вземане на решения. Направете това, като се опитате да се абстрахирате от емоциите. Сега е моментът да действате хладнокръвно. 

Стрелец-Нямате основания за притеснения. Някой ви завижда и се опитва да посее съмнения в способностите ви. Дистанцирайте се от този човек.

Козирог-Ще получите интересно предложение в нова професионална сфера. Започнете с малки стъпки и преценете добре условията, които ви се предлагат.

Водолей-Сега е моментът да покажете самостоятелност. Преценете добре важността на нещата и проявете дисциплина в най-отговорните дейности.

Риби-Бъдете пестеливи в информацията, която давате за себе си. Не разкривайте всичко, което мислите, особено ако отсрещната страна не го прави.


Comments

comments