Дневен хороскоп 3-юли

M_Id_375251_Men_relationship

Овен-Този вторник не изневерявайте на принципите си. Малко кривване в една или друга посока може сериозно да ви отклони от същата. А вие вече сте изминали прекалено много път.

Телец-Този вторник заложете  на добрите обноски и таланта за на дипломат, ако ви предстоят преговори. В личен план се опитайте да бъдете максимално обективни. Сега нямате нужда от никакви сътресения. 

Близнаци-Днес ще може да се разберете с всекиго и по всяка тема. През деня използвайте възможностите си  за договаряне на по-добри условия на работа. Вечерта направете всичко възможно, за да убедите половинката ви уникалността на вашата любов.

Рак-Денят е подходящ за командировки и водене на преговори много лесно ще може да убедите отсрещната страна В правотата. Необходима ви е  само малко повече увереност. 

Лъв-Денят е подходящ за манипулативни действия, доколкото са позволени във вашия бизнес. Вие много добре знаете къде са границите а, така че не се страхувайте, че ще ги преминете.

Дева-Денят е подходящ за полагане на грижи за външния вид. Всички  козметични процедури ще са успешни, резултатът от тях ще се задържи по-дълго от обикновено.

Везни-Днес ще имате повишена нужда от романтика. Не се притеснявайте да споделите желанията си с любимия ви човек. И вие имате нужда от разпускане.

Скорпион-Сега не ти какво борците и съвсем не е задължително да се приземявате. Дайте си повече време за връщане в реалността. Сега може да си го позволите.

Стрелец-Това е ден, в който е добре да се разплатите с хората, на които дължите нещо. Не съжалявайте за даденото и не забравяйте че някога и вие сте получили.

Козирог-Предизвикателствата в работата ви съвсем не са обикновени. Затова не се колебайте да се обърнете за помощ към вашите партньори, на които самите вие преди време сте помагали. 

Водолей-Още сутринта ви очаква изненада, в която може да промени плановете ви. Със сигурност в това развитие на нещата стои по-ползотворно и интересно за вас.

Риби-Посрещнете деня с удобни обувки. Очаква ви много тичане насам-натам, но и много ползотворна работа. Вземете плодове в чантата си и се въздържат от приема на нездравословни храни.




Comments

comments