Дяволски стилни къси прически за лятото-Боб, удължено каре без бретон, сасон-Стилистите ги препоръчват масово!

Сякаш представителките на прекрасния пол не обичат дълга коса, когато горещите летни дни идват, всеки, макар и тайно, мечтае да скъси косата си. Не само практични и удобни, но и този сезон също дяволски стилни къси прически ще спестят от очакваните жеги, ще подмладят лицето и ще го освежат.

Стилистите казват, че с правилното подбиране на прическа през това лято може да станете 10 или дори 15 години по-млади!

Избрали сме за вас най -модерните прически за лятото на 2018! Изберете си една от прическите и се допитайте до фризьора. Няма козметични процедури за подмладяване, само ножици в умели ръце …

 

Летни прически

 

Пикси

Прекрасна прическа, в която хулиганството на момчетата и привлекателността на жените се преплитат, ще бъде много популярно през следващото лято. Тя е идеална за онези млади дами, които решават да бръснат косата си или да променят радикално образа си.

Динамичните и стилни прически, независимо колко момчешки може да изглеждат, добавят женственост, отварят врата и подчертават женското лице. Такава прическа е идеална за собствениците на фина коса , защото ги прави визуално по-големи. И масата на различни начини на полагане ще ви помогне да търсите всеки ден по нов начин!

2(1057)

Бретон отстрани

Прическата пикси с акцент върху бретона ще бъде истински хит през горещото лято. Бретонът може да бъде къс, или леко удължен, но основната тенденция е бретон от едната страна. Тази вариация на пикси ще привлече дамите на 40, защото незабавно освежава и намалява възрастта. Изглеждат стилни, уверена и привлекателна!

3(989)

Сасон

„Измийте косата си и излезте!“ – основният принцип на прическата сасон. Тази къса прическа ще бъде много подходяща през лятото на 2018 г., защото основната ѝ особеност е, че не се нуждае от старание . Достатъчно е да изсушите косата си със сешоар и да да изчезвате по задачи. Стрид Видал Сасон , британски фризьор, който е измислил тази прическа, подчертава естествеността и  красотата на една жена и по всякакъв начин отказва да използва фиксиращи инструменти за оформяне.

Най-често тази прическа се избира от почитателите на класическите изгледи, защото най-добре подчертава елегантността и сдържаността на собственика си. Такава стриктна, но същевременно игрива прическа е идеална за овално лице.

4(921)

Градуивен боб

Градуивният боб вече не за първи път заема челно място в рейтинга на най-модерните прически за няколко години, защото идеално се вписва в младите дами, както и в по-зрелите. Класираният квадрат ще подчертае всеки тип лице, такава прическа е лесна за оформяне и изглежда страхотно като цяло.

Умереното градуиране ви позволява да придадете на косата си лекота и мобилност и в резултат на това изображението изглежда по-свежо и лятно. Късият боб е универсалната прическа, с която дори една зряла дама ще изглежда като момиче.

5(867)

Удължено каре без бретон

Късото каре без бретон изглежда еднакво добре, както на абсолютно права коса и на коса с леко извити навътре или навън върхове. И ако сте решили да промените външния си вид, но не напълно кардинално, ви съветваме да обърнете внимание на такова неудобно подстригване.

В допълнение към това, че е подходяща за всякакъв вид коса и форма на лицето, неоспоримо предимство на тази прическа е лекотата на стила. Най-добрата прическа, която ви позволява да изглеждате красиво и женствено без много усилия!

6(790)

Всяка от тези прически изглежда свежа и ярка и най-важното е, че правилно избраната прическа прави умело прикриване на малки дефекти и без съмнение ще подчертае добрите страни. И това, че късата прическа изглежда хармонична и привлекателна, не забравяйте да вземете предвид собствения си начин на живот и, разбира се, да откриете опитен майстор на прическите.

Експериментирайте и задължително споделете статията, за да не я дърсите после, като ви потрябва!

Източник: zajenata.bg

Comments

comments