Бербатов изгледа на живо историческата победа на Верея над ЦСКА

Димитър Бербатов изненада феновете си във „Фейсбук“. Нападателят пусна пряко излъчване на мача между Верея (Стара Загора) и ЦСКА-София на стадион „Берое“. Както е известно треньорите на новака в Първа лига Александър Томаш , Косьо Мирчев и Тошко Кючуков са близки приятели с родения в Благоевград велик голмайстор.Той често помагаше и подкрепяше приятелите си когато бяха начело и на Банско.
„Предавам безплатно за вас срещата между Верея и ЦСКА“, сподели нападателят към всички във „Фейсбук“.
Новакът Верея постигна историческа първа победа в родния елит, след като надигра с 1:0 като домакин ЦСКА-София. Единственото попадение за домакините, които през миналия сезон завършиха на осмо място в „Б“ група, вкара Сукуна още в 5-ата минута. Французинът овладя топката след центриране на Момчил Цветанов от фаул, мина през трима бранители в червено и с шут по земя от 7-8 метра не остави шанс на Китанов – 1:0 за Верея.
В 64-ата минута положението за ЦСКА-София стана още по-сложно, тъй като след грубо нарушение втори жълт и респективно червен картон получи Пламен Гълъбов.
Въпреки че останаха с 10 човека, футболистите на Христо Янев можеха да изравнят в 76-ата минута, но удар с глава на резервата Самир Аясс профуча покрай горния ляв ъгъл на домакинската врата.

Comments

comments