Кандидатът за народен представител Гергана Орманлиева: Трябва да градим и да сме полезни, а не да рушим и недоволстваме


Кандидатът за народен представител от листата на БСП – Обединена левица в област Благоевград Гергана Орманлиева се включи в поредната акция на Младежкото обединение на БСП Гоце Делчев за освежаване и подобряване на инфраструктурата в населените места. Този път младите социалисти почистиха и боядисаха два моста и автобусна спирка в централната част на гоцеделчевското село Мосомище. В рамките на днешния ден те успяха да освежат трите места и да им дадат друг облик.

Това е поредната инициатива на Младежкото обединение на БСП Гоце Делчев за боядисване на автобусни спирки на територията на общината, като няколко от тях са украсени с ликовете на български национални герои. Съвсем скоро предстои с нова визия да бъде и една от възловите автобусни спирки в град Гоце Делчев, отново по тяхна инициатива, подкрепена от Гергана Орманлиева.

„Винаги съм смятала, че всеки човек може да бъде полезен на обществото с подобни инициативи. Промяната започва с действията на всеки един от нас. За да живеем в една по-уредена държава, трябва да градим и да сме полезни, а не да рушим и недоволстваме“, каза Гергана Орманлиева и допълни, че такива акции по почистване и освежаване са традиция за младежите от БСП – Гоце Делчев.

Comments

comments