В Разлог награждават най-добрите гозби на България

На 5 октомври (събота) на площад „Преображение“ в Разлог, ще се проведе официална церемония по връчване на годишните награди на кулинарното предаване „Гозбата на България“, съобщиха от общината.
Ще се раздадат награди в девет категории, а някои от тях ще бъдат връчени от популярни личности, които ще бъдат изненада за зрителите.
Церемонията ще започне след 12:30 часа, ще бъде интересна, пъстра и придружена от празнична програма, обещават от Община Разлог.
Жителите и гостите на града ще имат възможността да се докоснат до местни ястия. Паралелно с церемонията, ще се състои и кулинарно изложение „Гозбите на Разлог“, на което ще бъде представена продукцията на местни био производители на млечни и месни продукти и печива.
Също на 5 октомври, преди официалната церемония, в Разлог ще се проведе мотошествие с благотворителна кауза „Крилете на доброто“, в което участие ще вземат представители на Мото клубове в България. Събитието се организира от Община Разлог и е насочено към набирането на средства за фондация „Ан-Бо“.
Програмата стартира в 11:45 часа с инструктаж на участниците в шествието. Сборен пункт е паркингът на МБАЛ „Д-р Асен Велев“ – град Разлог.
В 12:00 часа е началото на мотошествието, което ще премине по предварително определен маршрут по приложена схема, с полицейски ескорт. В диапазона от 12:20 до 12:30 часа е финалът на мотошествието, който ще се състои на централен площад „Преображение“, град Разлог.

Comments

comments